Πάτρα: Τεταμένη η κατάσταση στο Δημοτικό Συμβούλιο - Πολίτες καταφέρονταν κατά επικεφαλής παρατάξεων!

φωτο αρχειου

Ενταση κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, όταν πολίτες που βρίσκονταν στην αίθουσα άρχισαν να καταφέρονται κατά επικεφαλής παρατάξεων!

Συγκεκριμένα πολίτες που είχαν κατακλύσει τον χώρο της συνεδρίασης για να παρακολουθήσουν την συζήτηση του Σώματος που αφορούσε την υπογειοποίηση του τρένου και την Πατρών-Πύργου, για άγνωστο λόγω άρχισαν να φωνάζουν κατά του Νίκου Νικολόπουλου και του Νίκου Παπαδημάτου, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση και να μην μπορεί να συνεχιστεί η συνεδρίαση , κάτω από αυτές τις συνθήκες , όπως επισήμανε η αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Κατερίνα Σολωμού. Μάλιστα επικαλέστηκε συγκεκριμένο άρθρο του κανονισμού, επισημαίνοντας πως όσοι παρακολουθούν την συνεδρίαση πρέπει να είναι κόσμιοι. Μάλιστα στο ζήτημα παρενέβη και ο Νίκος Τζανάκος , ως επικεφαλής παράταξης, ζητώντας από τον Πρόεδρο να επιβάλει την τάξη.

Η ένταση εξακολούθησε για λίγο με άλλους πολίτες που βρίσκονταν πλησίον του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γρηγόρη Αλεξόπουλου. Τελικά η έκκληση της Κατερίνας Σολωμού εισακούστηκε και ο Πρόεδρος Παναγιώτης Μελάς επέβαλε την τάξη, προκειμένου να συνεχιστεί η συνεδρίαση.

Διαβάστε επίσης