Υπόθεση Novartis: Κατέθεσε ο Κουτρουμάνης στον Α. Πάγο

09/10/2019 | 18:38

Στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Λάμπρο Σοφουλάκη προσήλθε σήμερα και κατάθεσε ως μάρτυρας ο πρώην υπουργός Εργασίας Γεώργιος Κουτρουμάνης, ο οποίος ήταν μεταξύ των 10 πολιτικών προσώπων που αρχικά είχαν εμπλακεί στην υπόθεση της Novartis, αλλά στην συνέχεια η δικογραφία ως προς αυτόν τέθηκε στο αρχείο.

Όπως είναι γνωστό ο κ. Κουτρουμάνης σε δημόσιες τοποθετήσεις του είχε κάνει λόγο για στοχοποίησή του από την προηγούμενη κυβέρνηση, όπως και για διασυρμό του χωρίς στοιχεία.

Παράλληλα, μέσα στις επόμενες μέρες θα καταθέσουν ως μάρτυρες στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και πρώην υπηρεσιακός πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος και ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λυκουρέντζος.

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αναστάτωση σε συρμό του Προαστιακού – Άνδρας παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικο κορίτσι, συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Μας πήρε και μας σήκωσε και σήμερα ο αέρας – Δεν σταματούν τα περιστατικά με πτώσεις δένδρων και αιωρούμενα αντικείμενα