Πάτρα: Κατάφερε να πάρει παράταση μέχρι να την πετάξουν στο δρόμο - Μητέρα με τέσσερα παιδιά έχασε το σπίτι της σε πλειστηριασμό

ΣΤΙΣ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΕΞΩΣΗ

Αντιμέτωπη με την έξωση θα ερχόταν σήμερα η Μ.Α. καθώς η τράπεζα την ενημέρωσε πως το σπίτι της το έχασε σε πλειστηριασμό και πρέπει να το παραδώσει. 

Η γυναίκα επικοινώνησε με το Tempo24.news και μετά την δημοσιοποίηση του θέματος κατάφερε να πάρει μια μικρή παράταση. Όπως την ενημέρωσαν θα πρέπει να παραδώσει τα κλειδιά στις 22 Οκτωβρίου. 

Το χρέος της πολύτεκνης γυναίκας, μητέρας τεσσάρων παιδιών, το ένα από τα οποία είναι ΑΜεΑ, ανέρχεται στα 100.000 ευρώ. 

Ενδεικτικό της αναλγησίας της τράπεζας είναι όπως καταγγέλει η ίδια ότι της είπαν «φύγε από το σπίτι και μετά η τράπεζα θα σου δώσει δάνειο για να πάρεις άλλο».

Για το θέμα υπήρξαν αντιδράσεις από φορείς και συλλογικότητες. Στο σπίτι της οικογένειας βρέθηκε και ο πρώην αντιδήμαρχος Πατρέων, Δ. Πελεκούδας.

Όπως ο ίδιος δήλωσε δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να πετάξει στο δρόμο αυτή την οικογένεια. 

Παρέμβαση Αντιδημάρχου Υγείας

Να σημειωθεί ότι από την πρώτη σιτγμή που έγινε γνωστό το γεγονός η Αντιδήμαρχος Υγείας Βίβιαν Σαμούρη ήλθε σε επαφή με την γυναίκα , ενώ ενημέρωσε αμέσως το Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη για την ανάγκη άμεσης παρέμβασης. Ενώ η Αντιδήμαρχος έπσευσε και στο σπίτι της γυναίκας για να της συμπαρασταθεί.

Άλλωστε η Βίβιαν Σαμούρη βρέθηκε από την πρώτη στιγμή, τα τελευταία δύο χρόνια, στην μάχη κατά των πλειστηριασμών , με συνεχή παρουσία σε όλες τις συγκεντρώσεις έξω από το Ειρηνοδικείο (γίνονταν κάθε Τετάρτη), προκειμένου να αποτραπούν οι πλειστηριασμοί σπιτιών , όπως και είχε γίνει 

Πάτρα: Πετούν έξω από το σπίτι της 4μελή μονογονεϊκή οικογένεια με ένα παιδί ΑμεΑ - Το σπίτι τους πουλήθηκε σε πλειστηριασμό και αύριο το σφραγίζουν

 

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΔΑΡΑΤΟΥ 

Διαβάστε επίσης