"Το Αθάνατο Νερό" με γρίφους εμπνευσμένους από την Πάτρα, παρουσιάζεται το Σάββατο

στις 6 το απόγευμα στον χώρο Αλέα του Royal

Το «Αθάνατο Νερό» τιτλοφορείται το πρωτότυπο παιδικό βιβλίο του συγγραφέα Σπύρου Πετρουλάκη που εμπνέεται από την Πάτρα και θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση που διοργανώνουν οι εκδόσεις Μίνωας και το βιβλιοπωλείο «Η Γωνιά του Βιβλίου» της οικογένειας Παπαχρίστου το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 στις 6 το απόγευμα στον χώρο Αλέα του Royal – παλαιό Πτωχοκομείο.

Aναβρυτήρια που έχουν ως φύλακες από τέσσερα φτερωτά λιοντάρια.

Αν πλησιάσετε πολύ κοντά, ίσως να μη σας δαγκώσουν. Σίγουρα όμως θα σας κάνουν μούσκεμα.

Ένας από τους πολλούς γρίφους και αινίγματα που θα διαβάσετε στο νέο βιβλίο του εξαιρετικού συγγραφέα Σπύρου Πετρουλάκη με τίτλο «Το Αθάνατο Νερό» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας.

Αφορά στην Πάτρα και μαθαίνει στα παιδιά μας την πόλη μας.

Ευχαριστούμε τον κ. Πετρουλακη για το θαυμάσιο αυτό βιβλίο που σίγουρα θα αγαπήσουν όλα τα παιδιά, αναφέρουν οι διοργανωτές.

Τι συμβαίνει όταν ο μπαμπάς του μπαμπά ονομάζεται Ανδρέας και η μαμά της μαμάς Ανδριάνα; Τότε τα διδυμάκια παίρνουν το όνομά τους και όλοι μπερδεύονται…

Τι συμβαίνει όταν η προγιαγιά τους, ή «γιαγιά-προ» όπως την αποκαλούν τα παιδιά, που αγαπάει τα μυστικά και την ιστορία, αρχίζει να ξεχνάει; Τότε γράφει γρίφους για να γυμνάζει το μυαλό της.

Τι συμβαίνει όταν αυτοί οι γρίφοι πέφτουν κατά λάθος στα χέρια των παιδιών όπου οι γρίφοι οδηγούν σε ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά της γιαγιάς-προ; Στο αθάνατο νερό;

Είστε έτοιμοι να ακολουθήσετε δύο τρελά ζευγάρια διδύμων σε μια πρωτόγνωρη περιπέτεια με φόντο την πόλη της Πάτρας που θα μάθει στα παιδιά την πόλη μας και τα φέρει σε επαφή με σημαντικά ιστορικά μνημεία της πόλης των Πατρών.

Αν ναι, τότε ξεκινάμε  και σας περιμένουμε το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 στις 18.00 στον πολυχώρο Αλέα του Royal στην Ακτή Δυμαίων να παίξουμε στο παιχνίδι θησαυρού που θα οργανώσουν η 2η και η 10η αγέλη των προσκόπων Πάτρας.

Θα μιλήσει για το βιβλίο ο εκπαιδευτικός Δημήτρης  Γιαννακόπουλος και ο ίδιος ο συγγραφέας Σπύρος Πετρουλάκης.

Συντονίζει ο Λάκης Βανταράκης.

Διαβάστε επίσης