Πάτρα: Την Κυριακή η βιβλιοπαρουσιάση “Ορή Λένη”

12/10/2019 | 07:02

Ο Σύλλογος των Κερκυραίων της Πάτρας και οι εκδόσεις  «Αλλωστε»  προσκαλούν το φιλαναγνωστικό κοινό της πόλης στην παρουσίαση του βιβλίου  « Ορή Λένη»  της  Μαίρης Αρβανιτάκη την Κυριακή  13 Οκτωβρίου στις 11:30 π.μ. στην αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αχαΐας (Ρήγα Φερραίου 58  και Κολοκοτρώνη).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι φιλόλογοι Γεωργιοπούλου Έφη, Λιτσαρδόπουλος Γιάννης, ο ραδιοφωνικός παραγωγός Κροκίδης Σωτήρης και  η συγγραφέας.

Το βιβλίο παρουσιάζει την αληθινή ιστορία μιας γυναίκας με αδάμαστη ψυχή και σιδερένια θέληση που πάλεψε προσπαθώντας να φτιάξει τη ζωή της όπως όριζε ο νους της  και  αγαπούσε η καρδιά της.  Ένα οδοιπορικό στην Κέρκυρα του χωριού και της πόλης των δεκαετιών του 1950 και του 1960.

ori_leni.jpg

Πάτρα: Νέο πλήγμα για την οικογένεια Λιοπέτα – “Εσβησε” η 26χρονη Δήμητρα – Αύριο η κηδεία της

Πάτρα: Άγριο ξύλο στη Ρήγα Φεραίου – Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τραμπούκικη επίθεση και προπηλακισμό από αριστεριστές δέχθηκε στην πλατεία Γεωργίου η Χρ. Αλεξοπούλου – Το βίντεο της ντροπής με τις άθλιες ύβρεις

Πάτρα: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην 26χρονη Δήμητρα Λιόπετα – Η οικογενειακή τραγωδία που συγκλονίζει – “Έσβησε” στην αγκαλιά της μάνας της

Πάτρα: Βαρύ πένθος στον δημοσιογραφικό κόσμο – “Έφυγε” ο Δημήτρης Χωρίτος

Πάτρα: Στη φυλακή ο γιος του επιχειρηματία για τα ναρκωτικά

Πάτρα: Μνημόσυνα που θα τελεστούν Σάββατο & Κυριακή

Πάτρα: Νεκρός βρέθηκε 41χρονος – Τι “έδειξε” η έρευνα της Αστυνομίας