Ο νέος διευθυντής της Δραματικής Σχολής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας είναι ζευγάρι με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Μία από τις όμορφες περιόδους της ζωής περνούν μαζί ο Σωτήρης Χατζάκης και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός που ανέλαβε πρόσφατα το τιμόνι της δραματικής σχολής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας και η ηθοποιός είναι ζευγάρι εδώ και αρκετούς μήνες.

Μάλιστα η ίδια βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι του Σαββάτου μίλησε δημόσια για την προσωπική της ζωή. 

«Είμαστε μαζί. Είμαστε αρκετούς μήνες μαζί. Δεν είναι δύσκολο να δουλεύεις με τον σύντροφό σου. Είμαστε και οι δυο πολύ αφοσιωμένοι σε αυτό που κάνουμε. Στο θέατρο είμαστε εγώ ηθοποιός κι εκείνος σκηνοθέτης, μόλις βγούμε από την πρόβα λέμε ναι, είμαστε μαζί», είπε μεταξύ άλλων η κούκλα ηθοποιός.

Η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει για τη σχέση τους...

«Ήταν ένα ήσυχο βράδυ, χωρίς φωτογράφους, και ήμασταν κι εμείς λίγο πιο αφημένοι. Μετά ήρθαν τα «κλικ» και μάθατε πως είμαι μαζί με τον Σωτήρη. Ε, δεν κάναμε και κανένα έγκλημα (σ.σ. γελάει)! Μόνοι μας ήμασταν και οι δύο – εγώ εδώ κι καιρό- κι εκείνος μόλις είχε βγει από μια σχέση – και ανακαλύψαμε μετά από χρόνια που συνεργαζόμασταν πως υπήρξε κάτι παραπάνω μεταξύ μας. Έκτοτε είμαστε μαζί.»