Οργισμένη απάντηση Τραμπ κατά δημοσιογράφου του Reuters

Σε φραστικό επεισόδιο με δημοσιογράφο του Reuters  συμμετείχε ο Ντόναλντ Τραμπ, στην διάρκεια δηλώσεών του.

Ο  δημοσιογράφος Τζεφ Μέισον ρώτησε τον πρόεδρο των ΗΠΑ σχετικά με το περιεχόμενο της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με τον Ουκρανό ομόλογό του, Βολόντιμιρ Ζελένσκι.

Συγκεκριμένα, για το τι ήθελε ακριβώς να κάνει ο Ζελένσκι, σχετικά με τον γιο του Μπάιντεν. Η αντίδραση του Τραμπ; «Σε εμένα μιλάτε;»...

Ο δημοσιογράφος επέμεινε στην ερώτησή του, αλλά ο Τραμπ με επιθετικό ύφος, του ζητούσε επίμονα να κάνει ερωτήσεις στον Πρόεδρο της Φινλανδίας που βρισκόταν μαζί του στην αίθουσα για κοινές δηλώσεις.

«Να κάνετε καλύτερα ερώτηση στον πρόεδρο της Φινλανδίας» τόνιζε επίμονα ο Τραμπ, με τον δημοσιογράφο να του απαντά: «Έχω μια γι' αυτόν, θα ήθελα όμως να μου απαντήσετε εσείς». Ήταν η στιγμή που ο αμερικανός πρόεδρος «εξεράγη» κατά των  ΜΜΕ και του  συγκεκριμένο ρεπόρτερ...

«Με ακούσατε; Με ακούσατε; Ρωτήστε εκείνον. Σας έδωσα τη δική μου απάντηση. Μην είστε αγενής, απάντησα σε όλα. Ξέρετε ποιος παίζει το παιχνίδι των fake news; Άνθρωποι σαν εσάς και σαν τα μέσα ενημέρωσης στα οποία εργάζεστε», είπε και του ζήτησε ξανά να κάνει ερώτηση στον Φινλανδό ομόλογό του για να τελειώσει εκεί το θέμα.

Διαβάστε επίσης