ΚΚΕ για Μητσοτάκη: Τους επαγγελματίες του συνδικαλισμού, ας τους αναζητήσει στο κόμμα του

ανακοινωση

Για «επαγγελματίες συνδικαλιστές που έχουν χάσει την επαφή τους με τον κόσμο της εργασίας», έκανε λόγο μέσω ανάρτησής του στο Facebook ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολιάζοντας τη σημερινή γενική απεργία.

Στην ανάρτηση αυτή απάντησε το ΚΚΕ, που μέσω σχολίου από το γραφείο Τύπου της Κεντρικής Επιτροπής, καλεί τον πρωθυπουργό να αναζητήσει «τους επαγγελματίες του συνδικαλισμού, στο κόμμα του, στους νόθους και τους ανθρώπους των επιχειρήσεων μέσα στα συνδικάτα, με τους οποίους συναντιέται».

Παράλληλα, έστειλε μήνυμα πως ο κόσμος της εργασίας, «σε πείσμα του κ. Μητσοτάκη, θα υπερασπιστεί μαζί με τα ταξικά συνδικάτα τα δικαιώματά του».

Αναλυτικά το σχόλιο του ΚΚΕ:

«Πάει πολύ ο πρωθυπουργός, που εκλέγεται με λιγότερο από το 30% των εχόντων δικαίωμα ψήφου Ελλήνων πολιτών, να μιλάει για μειοψηφίες απεργών, μόνο και μόνο για να κρύψει την επίθεση που σχεδιάζει με το κατάπτυστο πολυνομοσχέδιο στους μισθούς, στις συλλογικές συμβάσεις και τα συνδικαλιστικά δικαιώματα, που έχουν κατακτηθεί με αγώνες και αίμα.

Όσο για τους επαγγελματίες του συνδικαλισμού, ας τους αναζητήσει στο κόμμα του, στους νόθους και τους ανθρώπους των επιχειρήσεων μέσα στα συνδικάτα, με τους οποίους συναντιέται ο κ. Μητσοτάκης. Ναι, όλοι αυτοί δεν έχουν καμία επαφή με τον κόσμο της εργασίας, ο οποίος, σε πείσμα του κ. Μητσοτάκη, θα υπερασπιστεί μαζί με τα ταξικά συνδικάτα τα δικαιώματά του».

Διαβάστε επίσης