Το tempo24 άλλαξε και συνεχίζει ανοδικά και δυναμικά

η νέα έκδοση αποτελεί σύγχρονο και συνάμα τολμηρό επενδυτικό εγχείρημα

Από σήμερα στις οθόνες των υπολογιστών των, tablets και τον κινητών σας τηλεφώνων, βλέπετε την νέα έκδοση του tempo24.news.

Πρόκειται για ένα προσεκτικό, σύγχρονο και συνάμα τολμηρό επενδυτικό εγχείρημα, που αποτελεί την φυσική εξέλιξη της δυναμικής και σταθερά ανοδικής πορείας του tempo24.

Όλοι εμείς που εργαζόμαστε έτσι ώστε ο ειδησεογραφικός μας ιστότοπος να αποτελεί μία από τις πιο σοβαρές και έγκυρες πηγές της δική σας ενημέρωσης, προχωρήσαμε σε μία σημαντική αναβάθμιση της εικόνας του, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού και εκτίμησης στην ανταπόκρισή σας.

Το tempo24.news (tempo24.gr) βρίσκεται ήδη μπροστά σας ανανεωμένο, με μία από τα πιο σύγχρονες και χρηστικές εκδόσεις, προκειμένου η αμεσότητα και η εγκυρότητα της μετάδοσης των ειδήσεων, να συνοδεύεται από την πιο εύκολη και χρηστική παράθεσή τους στις οθόνες σας.

Τo tempo24, έχοντας ήδη στο δημοσιογραφικό ενεργητικό του χιλιάδες δημοσιογραφικές αποκαλύψεις, παρεμβάσεις και αρθρογραφία, κατατάσσεται στην κορυφή της ενημέρωσης στην Αχαΐα και την Δυτική Ελλάδα με πάνω από 5 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες το χρόνο που ισοδυναμούν με δεκάδες εκατομμύρια επισκέψεων σελίδων την αντίστοιχη χρονική περίοδο.

Κάνοντας ένα ακόμα μεγάλο βήμα, η δημοσιογραφική μας ομάδα που αποτελείται από έμπειρους συντάκτες, θα συνεχίσει με την ίδια σοβαρότητα και επαγγελματική προσήλωση να δίνει την καθημερινή της μάχη για την δική σας άμεση έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, με ανάρτηση διασταυρωμένων ειδήσεων, ανάλυση των γεγονότων και αίσθημα ευθύνης απέναντι στην είδηση και την αλήθεια.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και συνεχίζουμε με μοναδικό μας σύμμαχο τον αναγνώστη και προσήλωση στις πραγματικές αξίες της δημοσιογραφίας.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ