Πάτρα: Κινδυνεύουν μαθητές γιατί επί μήνες δεν τοποθετείται ένα κομμάτι τσίγκου στο συγκρότημα Τεμπονέρα! ΦΩΤΟ

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει στο σχολικό συγκρότημα Τεμπονέρα, καθώς επί 5 περίπου μήνες δεν έχει γίνει κατορθωτό να τοποθετηθεί ένα κομμάτι τσίγκου! 

Λόγω των εργασιών που είχαν γινει στο παρελθόν και έχουν σταματήσει στο προαύλιο του συγκροτήματος για την προστασία των μαθητών έχουν τοποθετηθεί κιγκλιδώματα, προκειμένου να αποφευχθούν ατυχήματα. Ωστόσο τον περασμένο Μάιο κάποιοι φρόντισαν να ξηλώσουν ένα τμήμα, με αποτέλεσμα η πρόσβαση να είναι εύκολη. Μάλιστα προ καιρού υπήρξε μικροτραυματισμός μαθητή που εισήλθε στον χώρο. Καθηγητές και γονείς φωνάζουν επί μήνες για να παρέμβει ο Δήμος και με συνεργείο να τοποθετήσει το κομμάτι που λείπει. Εις μάτην ! 

Εγγραφα έχουν σταλεί στο Δήμο από τις διευθύνσεις των σχολείων (στεγάζονται στο συγκρότημα το 3ο και το 7ο Γυμνάσια), υποσχέσεις έχουν δοθεί, ωστόσο το ζήτημα πηγαίνει από τον ...Άννα στον Καϊάφα και αποτέλεσμα δεν υπάρχει.

Οπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες το σημείο είναι λίαν επικίνδυνο και γι΄αυτό απαιτείται άμεση κάλυψη και αποκλεισμός του χώρου, πριν προκληθεί σοβαρό ατύχημα και όλοι αναζητούμε τους υπεύθυνους!

Διαβάστε επίσης