Πάτρα: Μαλλιά κουβάρια Σαμούρη- Στανίτσας για την προσευχή στο Βρεφοκομείο: "Στήνει προβοκάτσιες"- "Δήθεν θρησκευόμενη"!

Διαστάσεις λαμβάνει πλέον η δημόσια κόντρα μεταξύ της αντιδημάρχου Βίβαν Σαμούρη και του δημοτικού συμβούλου της παράταξης ΣΠΙΡΑΛ του Πέτρου Ψωμά, Χαράλαμπου Στανίτσα, με αφορμή την παρέμβαση του δημοτικού συμβούλου για το γεγονός πως δεν γίνεται προσευχή στο Δημοτικό Βρεφοκομείο!

Ο Χαράλαμπος Στανίτσας απαντώντας στην Βίβιαν Σαμούρη που τον κατηγόρησε ουσιαστικά για "προβοκάτορα", την χαρακτηρίζει "δήθεν θρησκευόμενη" που κάνει "πολιτικές κωλοτούμπες". 

Συγκεκριμένα σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε:

Επειδή κάποιες δήθεν θρησκευόμενες, -νοσηρώς φωτογραφιζόμενες εχουν κανει κανόνα της ζωής τους την πολιτική κωλοτουμπα και μεταβάλλουν απόψεις κατα το δοκουν, υπενθυμίζω ότι φέτος αγιασμός δεν εγινε στο Βρεφοκομείο . Και επιπλέον , ο κανονισμός για τον οποίο κόπτονται ο δήμαρχος και οι ξελιγωμενες θαυμάστριες του , τροποποιήθηκε με απόφαση Πελετιδη το 2015 , οπότε και επισήμως κατάργησε την προσευχή .
Υγ.: μη ξεχάσουν σήμερα,αναξιοπρεπώς εκλιπαρούσες, να τις φωτογραφίσουν με τον Δεσπότη και με την Καρα του Αγίου Ανδρεου !

Βίβιαν Σαμούρη

Ενωρίτερα  η κ. Σαμούρη  με ανάρτησή της  είχε επιτεθεί με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του δημοτικού συμβούλου,  αλλά και όσων βάλουν κατά του Δημάρχου Κώστα Πελετίδη για το θέμα της προσευχής στο Δημοτικό Βρεφοκομείο και τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς.

Συγκεκριμένα η κ. Σαμούρη σχολίασε κάτω από την φωτογραφία: 

...επειδή η προβοκάτσια έχει και τα οριά της...
Ανέσυρα φωτογραφία απο την προηγούμενη πενταετία της δημοτικής αρχοντίας Κ. Πελετίδη όπου γίνεται Αγιασμός στο Δημοτικό Βρεφοκομείο...Σας φαίνεται να έχει πρόβλημα ο Δήμαρχος?...τώρα αν κάποιοι φαρισαίοι, που σταυροκοπιούνται ανελλιπώς, δεν μπορούν να χωνέψουν με τίποτα, οτι βρέθηκαν στην «πολιτική ανεργία» και στήνουν προβοκάτσιες ή σπεύδουν να δημιουργήσουν ζητήματα εκ του μη όντος, αυτό ειναι μια άλλη υπόθεση...Οπως μια άλλη υπόθεση ειναι, και κάποια ΜΜΕ που κοντεύουν να ακυρωθούν εκ του γεγονότος οτι αναπαράγουν, ακομα δεν ξεκινήσαμε, ασήμαντα ή ανύπαρκτα ζητήματα προκειμένου να πλήξουν την Δημοτική Αρχή...
Τόση πρεμούρα πια? είπαμε «σεβασμός» στους πελάτες σας που έδωσαν τόσο χρήμα προεκλογικά και στα συνεταιράκια αλλά...νταγιάντα, θα έρθουν και σοβαρά ζητήματα (για την πολιτική οπτική σας) και θα το πάθετε «σαν τον λύκο με τα πρόβατα» βρε παίδες...
Τέλος πάντων με τούτα και με τ’άλλα, μάλλον, σκέφτομαι να αρχίσουμε με Ευχέλαιο και όχι μόνο Αγιασμό...

Αναμένονται εξελίξεις στο θέμα , καθώς δεν έχουν πάρει θέση στην κόντρα ούτε ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης, ούτε ο επικεφαλής του ΣΠΙΡΑΛ Πέτρος Ψωμάς

Διαβάστε επίσης