"Βέλη" Σπίρτζη κατά Καραμανλή για την Πατρών-Πύργου: Για γέλια όσα λέει!

Στο θέμα της Πατρών-Πύργου επανήλθε μιλώντας «Στο Κόκκινο 105,5» ο πρώην υπουργός υποδομών Χρήστος Σπίρτζης. Μάλιστα δεν δίστασε να πει ότι είναι για γέλια, τα όσα λέει ότι θα κάνει ο διάδοχός του Κώστας Καραμανλής με την ακύρωση των συμβάσεων και την επαναπροκήρυξη του έργου από την αρχή ως μια ενιαία εργολαβία.

Όπως είπε ο νυν υπουργός Κ. Καραμανλής «δεν έχει ακυρώσει» συμβάσεις, «λέει ότι θα ακυρώσει», για τους οδικούς άξονες Πάτρα – Πύργος ή τον ΒΟΑΚ στην Κρήτη. «Για όσους ξέρουν πώς γίνονται οι διαγωνισμοί, πώς πρέπει να σχεδιαστούν ώστε να προχωρήσουν, είναι για γέλια. Αυτό που παρουσιάζεται ως “έτοιμη κυβέρνηση”, με τέσσερα νομοσχέδια τις πρώτες ημέρες κτλ., ακυρώνεται στην πράξη».

«Θα μπουν σε μεγάλη περιπέτεια το έργο του Μετρό Θεσσαλονίκης, το Πάτρα - Πύργος και τα υπόλοιπα, με τους ερασιτεχνισμούς», υπογράμμισε ο ίδιος, ενώ όπως προσέθεσε «υπάρχουν και άλλα έργα, που ακυρώθηκαν, πολύ σημαντικές υποδομές για την χώρα. Στην ΔΕΘ ακούσαμε την επί της ουσίας ακύρωση του διαγωνισμού για το Εμπορευματικό Κέντρο Θεσσαλονίκης… η ΝΔ θέλει στην θέση του Ειδική Οικονομική Ζώνη για δήθεν εξαγωγικές εταιρείες».

Διαβάστε επίσης