Κάλεσμα από το Εργατικό Κέντρο Πάτρας για 24ώρη απεργία

Σε ανακοίνωση του το Εργατικό Κέντρο Πάτρας αναφέρει πως «κλιμακώνουμε τον αγώνα μας ενάντια στα σχέδια κυβέρνησης και εργοδοσίας.

Προχωράμε σε νέα απεργία την Τετάρτη 2 Οκτώβρη 2019 ενάντια στο πολυνομοσχέδιο σκούπα που σαρώνει τους μισθούς και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες Απαντάμε με το όπλο μας και την ίδια μορφή πάλης που θέλουν να καταργήσουν, δηλαδή με τα συνδικάτα μας και την απεργία.

Μπροστά στο πολυνομοσχέδιο της Κυβέρνησης που ενταφιάζει όσα εργατικά δικαιώματα είχαν απομείνει και παράλληλα προσθέτει νέα εμπόδια σε συνδικαλιστικές ελευθερίες και στο δικαίωμα της απεργίας, το Εργατικό Κέντρο Πάτρας καλεί όλα τα σωματεία να συμμετέχουν μαζικά στη νέα απεργιακή κινητοποίηση στις 2 Οκτώβρη.

Καλούμε όλα τα Σωματεία να πάρουν απεργιακές αποφάσεις για τις 2 Οκτώβρη. Να μην χαθεί στιγμή, να πάρουν κάθε μέτρο ενημέρωσης των εργαζομένων, να βρεθούν σε κάθε χώρο δουλειάς. Να προχωρήσουν σε συλλογικές διαδικασίες, με γενικές συνελεύσεις, με συζητήσεις, να αξιοποιήσουν κάθε τρόπο παρέμβασης ώστε να δημιουργηθεί αγωνιστικό απεργιακό κλίμα.

Όλοι στον αγώνα, όλοι στην μάχη». Tέλος το Εργατικό Κέντρο Πάτρας καλεί όλους και όλες στην απεργιακή συγκέντρωση την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 στις 10.30 το πρωί μπροστά από το Εργατικό Κέντρο στην οδό Κολοκοτρώνη στην πλατεία Όλγας.

Διαβάστε επίσης