Τα ζώδια σήμερα 27 Σεπτεμβρίου

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Σήμερα, οι Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι των αρχών του 3ου δεκαημέρου, πιέζονται με δύσκολες διαπροσωπικές σχέσεις, παιχνίδια εξουσίας και οικονομικές απώλειες, με την Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, ιδίως μέσα από επικοινωνίες!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Το σημερινό Τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα, θα επηρεάσει και θα πιθανόν να πλήξει τον σημαντικό για σένα τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, αγαπητέ Κριέ, φέρνοντας μέχρι και ρήξεις! Κάποιες καταστάσεις θα δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό σκηνικό στις σχέσεις σου, φέρνοντάς σε, σε σημείο να πρέπει να πάρεις άμεσα τελειωτικές αποφάσεις! Συνειδητοποιείς κάποιες αδικίες εις βάρος σου, τις οποίες δεν ανέχεσαι άλλο και δίνεις τέλος σε τοξικές σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει να προσέξεις και να μην παρασυρθείς σε αχαλίνωτα πάθη και περίεργες σχέσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση με το σύντροφο έχει πάθος, αλλά αν δεν προσέξεις, δεν θα εξελιχθεί όπως ακριβώς επιθυμείς, λόγω του δικού σου εγωισμού, απαιτήσεων και οξυθυμίας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η επαγγελματική ή οικονομική κρίση που ενδεχομένως θα βιώσεις σήμερα, έχει ως αποτέλεσμα να σε μεταμορφώσει και να σε κάνει να απομακρύνεις από τη ζωή σου πρόσωπα και καταστάσεις, που εμποδίζουν την πρόοδο σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η ημέρα φέρνει άγχος, τρέξιμο και αρκετή κούραση, φίλε Ταύρε! Η όψη Τετραγώνου Ερμή-Πλούτωνα, σε αναγκάζει να βρεις αποτελεσματικές λύσεις και να οργανωθείς, για την βελτίωση της καθημερινότητας σου, της φυσικής σου κατάστασης και γενικότερα την ροή της ζωής σου! Μερικά νέα δεδομένα που προκύπτουν μέσα στην ημέρα, σε αναγκάζουν να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε υποχρεώσεις και εκκρεμότητες κάθε είδους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος και υπάρξει σήμερα, ερωτικό ενδιαφέρον μέσα στη δουλειά, πρέπει να κινηθείς παρασκηνιακά και πολύ προσεκτικά, για να μην εκτεθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να διαμορφώσεις εντελώς διαφορετικά την καθημερινότητά της σχέσης σου και μην παρασύρεσαι σε συνεχή και ενοχλητική κριτική του συντρόφου σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δυναμισμός, πείσμα και δράση σε χαρακτηρίζουν στον επαγγελματικό τομέα, αλλά παράλληλα παρασύρεσαι λόγω έπαρσης και εγωισμού, σε παρορμητικά λάθη. Οικονομικά, τρέχεις σήμερα να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, με το σημερινό Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, ενεργοποιείται το κομμάτι εκείνο της ζωής σου που σχετίζεται με τις προσωπικές σου επιδιώξεις, την αυτοπεποίθησή σου, την προβολή σου, την δημιουργικότητά σου, τον τρόπο που ψυχαγωγείσαι, αλλά και τα παιδιά. Όλοι οι παραπάνω τομείς, απαιτούν τώρα την αμέριστη προσοχή σου και κυρίως την ωριμότητα σου, γι’αυτό να ξέρεις πως οι παρορμητικές κινήσεις βλάπτουν και προκαλούν απώλειες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, νιώθεις σήμερα απόλυτα επιθυμητός, σέξι και χορταίνεις κατακτήσεις και εκδηλώσεις θαυμασμού! Προσοχή μόνο στην ροπή που έχεις προς λάθος πάθη και έρωτες, αλλά και εγωιστικές απαιτήσεις. Εκμεταλλέυσου την ερωτική αυτή περίοδο, με καυτές παθιασμένες στιγμές, χωρίς όμως να ξεφεύγεις από τα όρια που είχες μέχρι τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προσπαθείς να εκτονώσεις την ενέργεια σου μέσα στην δουλειά και θες να πάρεις την όποια κατάσταση στα χέρια σου! Προσοχή όμως! Μην επιδεικνύεις τόσο την δύναμη σου, διότι υπάρχουν και ανταγωνιστές! Μακριά από τυχερά παιχνίδια και οικονομικά ρίσκα, σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, το Τετράγωνο Ερμή -Πλούτωνα, σε επηρεάζει άμεσα και μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα, αν δεν προσέξεις! Φρόντισε να δράσεις σωστά, έντιμα και ήρεμα, ώστε να ενδυναμώσεις τις οικογενειακές σχέσεις. Αν φερθείς εγωιστικά και σκληρά, θα υπάρξουν ρήξεις και καυγάδες. Η όψη θα φέρει σε πρώτο πλάνο το σπίτι και την οικογένεια και οφείλεις να βρεις άμεσα πρακτικές λύσεις, χωρίς εντάσεις και καυγάδες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, επίσης πρέπει να επιδείξεις προσοχή και κυρίως αυτοσυγκράτηση! Πες οπωσδήποτε όχι σε μία κίνηση προς ένα παρελθοντικό έρωτα τώρα, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό και στενάχωρο! Αν είσαι ήδη με κάποιον, η σχέση σου ενδέχεται να παρουσιάσει τριγμούς, κόντρες ή συγκρούσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι οικονομικές υποχρεώσεις σου δημιουργούν άγχος και στρες! Το εμπόλεμο σκηνικό που υπάρχει στον επαγγελματικό σου χώρο, σου χαλάει την διάθεση, γι’αυτό κι εσύ, μην διατηρείς αυτό το δυσάρεστο συναδελφικό κλίμα!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Με το Τετράγωνο Ερμή -Πλούτωνα σήμερα, είσαι αυθόρμητος, ανοιχτός και απόλυτα γοητευτικός σε νέες γνωριμίες και κοινωνικές επαφές κάθε είδους, φίλε Λέοντα. Είσαι σίγουρα ακαταμάχητος στα εκφραστικά σου μέσα, αλλά χρειάζεται προσοχή! Να είσαι μεν τολμηρός στα λόγια σου αλλά όχι ριψοκίνδυνος, εγωιστής, ανέντιμος, επιπόλαιος, κουτσομπόλης και εριστικός. Πρόσεξε τι λες, που το λες και πως το λες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή μέρα, επηρεάζει την επικοινωνία σου με το άτομο που σε ενδιαφέρει, η οποία ίσως να γίνει περισσότερο αιχμηρή, υπόγεια, νευρική, αλλά και χειριστική. Δεν χρειάζεται να δημιουργηθεί μία διαμάχη έντονη, για ανούσια πράγματα! Επιπλέον σήμερα, έρχονται ερωτικά μηνύματα που περιμένεις, αλλά μην βιαστείς να απαντήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, αν φερθείς έξυπνα και ψύχραιμα, καταφέρνεις και κερδίζεις τους συνεργάτες σου ή κάποιον πελάτη, διότι ο λόγος σου αποκτά πυγμή και πειθώ! Οικονομικά, καλύτερα να αποφύγεις υπογραφές και συμφωνίες σήμερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, με την σημερινή όψη Τετραγώνου μεταξύ του Ερμή και του Πλούτωνα, θα επικεντρωθείς στην προστασία των κεκτημένων σου αλλά και στην διατήρηση των προσωπικών αξιών σου! Πιθανόν να φταίει η αβεβαιότητα και η ανασφάλεια που προέκυψαν, από κάποια γεγονότα των τελευταίων ημερών και τώρα σου ξυπνά το ένστικτο της επιβίωσης. Για να δεις τα σχέδια σου να εξελίσσονται, απάλλαξε την συμπεριφορά σου από πείσμα και ισχυρογνωμοσύνη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ερωτική σου ζωή είναι γεμάτη πάθος και βαθύ συναίσθημα, αλλά καλό θα ήταν να περιορίσεις τις απαιτήσεις, την ζήλια και την κτητικότητα σου, αν είσαι δεσμευμένος! Αν είσαι ελεύθερος, απορρίπτεις φλερτ και επιφανειακούς θαυμαστές! Δεν έχεις πια διάθεση για παιχνίδια με ημερομηνία λήξης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να πραγματοποιήσεις πολλούς οικονομικούς στόχους, αν ξοδεύεις και διαχειρίζεσαι τα χρήματα σου συνετά και χωρίς παρορμητισμό! Επαγγελματικά έχεις ανασφάλειες σχετικά με την δουλειά που έχεις και δεν σε ικανοποιεί πια!

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η σημερινή ημέρα, χρειάζεται προσοχή φίλε Ζυγέ! Μην το παρακάνεις και απαιτείς με ένταση όλο και περισσότερα, χωρίς να υπολογίζεις πότε πρέπει να σταματήσεις και χωρίς να σκέφτεσαι τις συνέπειες, γιατί θα υπάρξουν μεγάλες απώλειες! Η σημερινή όψη Τετραγώνου Ερμή-Πλούτωνα που αφορά άμεσα το δικό σου ζώδιο και μπορεί να σου φέρει μεγάλες ζημιές, αν δεν χειριστείς σωστά επικοινωνίες και επαφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Εμμονές, απωθημένα και θυμός, βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια, ίσως με τη μορφή σύγκρουσης και ρήξης, στον ερωτικό τομέα. Καλό θα είναι να επιδείξεις ηρεμία και να σκεφτείς πολύ, κατά πόσο σε ικανοποιεί να διατηρείς σχέσεις, οι οποίες στηρίζονται σε παιχνίδια επιβολής και εξουσίας! Όχι στον εγωισμό και στην παρόρμηση σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι ανώτεροι σε πιέζουν σήμερα να λάβεις αποφάσεις, να οργανώσεις τις υποχρεώσεις σου και να θέσεις νέους στόχους, διορθώνοντας λάθη. Οικονομικά κάνεις περιττά έξοδα, που θα φέρουν απώλειες στο μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Σκορπιέ, με το Τετράγωνο Ερμή -Πλούτωνα, ακολούθησε μεν την διαίσθηση σου, αλλά χειρίσου σωστά και κυρίως συνειδητά τον συναισθηματικό και ψυχικό σου κόσμο, χωρίς να παρασύρεσαι σε παρορμητισμούς και ξεσπάσματα! Η ανάγκη σου για απομόνωση και εσωτερικό ψάξιμο, εντείνεται πολύ τώρα, όπως και οι φοβίες ή τα άγχη σου! Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να σκεφτείς πως το στρες δεν λειτούργησε ποτέ εποικοδομητικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα ερωτικά, όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, πες όχι οπωσδήποτε, σε ένα παρασκηνιακό πάθος ή έρωτα που τώρα μπορεί να σε παρασύρει, διότι θα πληγωθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, δεν αντέχεις την καταπίεση και ασφυκτιείς συναισθηματικά, από εντάσεις που δημιουργεί ο σύντροφος σου, από το πουθενά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ταρακουνιούνται οι εργασιακές σου σχέσεις σήμερα και καλό θα ήταν να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου! Ένας από τους κύριους λόγους του άγχους σου, είναι οι οικονομικές υποχρεώσεις σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, η όψη Τετραγώνου του Ερμή με τον Πλούτωνα επηρεάζει άμεσα τις φιλίες σου και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Θα αναθεωρήσεις, μετά από εντάσεις ή παρεξηγήσεις, κάποιες φιλικές σου σχέσεις! Υπάρχει μάλιστα, μεγάλη πιθανότητα, μία σημαντική φιλία να έρθει σε ρήξη ή ακόμα και σε λήξη! Γενικά μείνε συγκρατημένος στις κοινωνικές σου επαφές, ιδίως αν εξυπηρετούν τους μελλοντικούς σου στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάποιο πάθος μέσα από φιλικούς σου κύκλους, που μέχρι τώρα έμενε κρυφό, αποκαλύπτεται και δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς! Προσοχή λοιπόν, γιατί θα πρέπει να αποφύγεις προκλητική συμπεριφορά, ώστε να μην εκτεθείς ή παρεξηγηθείς! Αν είσαι ήδη σε σχέση, μακριά από ξαφνικά ξεσπάσματα και ανούσια νεύρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, αναρωτιέσαι αν νιώθεις ικανοποιημένος όσον αφορά το πού έχεις φτάσει ως τώρα κι αν όντως έχεις εκπληρώσει τα όνειρα σου! Οικονομικά, σε διακατέχει ανασφάλεια και νευρικότητα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η όψη Τετραγώνου του Ερμή με τον Πλούτωνα, θα σε επηρεάσει άμεσα και πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε ό,τι κι αν κάνεις και πεις σήμερα, φίλε Αιγόκερες! Θα πρέπει να εντείνεις τις προσπάθειές σου, ώστε οι σταθερές καταστάσεις και σχέσεις της ζωής σου να διατηρηθούν και να μην κλονιστούν λόγω ρήξεων και εντάσεων! Θα διαπιστώσεις, πως έχεις αρκετούς ανταγωνιστές, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να μπουν στον δρόμο σου και να σου βάλουν εμπόδια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην μεταφέρεις στο σύντροφο τα νεύρα σου από την δουλειά και αν είσαι ελεύθερος, μην μπλέξεις ερωτικά με συνάδελφο ή συνεργάτη σήμερα. Γενικά, καλό θα είναι να αποφύγεις εντάσεις και νεύρα με το άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί σήμερα θα φέρουν σίγουρα αρνητικές συνέπειες για τη μελλοντική πορεία της σχέσης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, αλλά και στα οικονομικά σου, αυθορμητισμός, εγωισμός, βιασύνη, νεύρα και απαιτήσεις, μόνο κακό θα φέρουν, γι’αυτό προσοχή!


 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής σήμερα, σχηματίζει Τετράγωνο με τον Πλούτωνα, αγαπητέ Υδροχόε και επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου, που σχετίζεται με τις μετακινήσεις και τα ταξίδια σου! Αν λοιπόν σχεδιάζεις κάτι τέτοιο αυτήν την περίοδο, οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και απόλυτα οργανωμένος! Επιπλέον, ίσως νιώσεις την ανάγκη να κάνεις πράξη τις ιδέες και τα πιστεύω σου μέσα από κοινωνικές επαφές, όμως καλύτερα να αναβάλλεις κάποια σχέδια προς το παρόν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ερωτικά μπαίνεις σε μία διαδικασία περίεργου για τον χαρακτήρα σου, πειραματισμού, ο οποίος δεν θα σε ωφελήσει, αντίθετα θα σε εκθέσει! Αν είσαι ελεύθερος νέες γνωριμίες σε συναρπάζουν και αν είσαι δεσμευμένος μπορείς να περιμένεις καυτές στιγμές, πέρα από αυτά που έχεις συνηθίσει, με τον σύντροφο. Ωστόσο δεν πρέπει να το παρακάνεις σε ανώριμες ή επιπόλαιες πράξεις, αλλά ούτε και σε προσδοκίες ή προκλητικότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, αλλά και στον οικονομικό, η αυξημένη αισιοδοξία σου, σε οδηγεί σε γκάφες, που μετά θα είναι αργά για να τις διορθώσεις!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, με το Τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σήμερα, θα χρειαστεί να επιδείξεις ψυχική δύναμη και αντοχή σε κάποιες δύσκολες καταστάσεις που θα προκύψουν, ιδίως σε διαπροσωπικές σχέσεις! Ίσως αγανακτήσεις με κάποια θέματα και θελήσεις να βάλεις τέλος σε αυτά, ξεκινώντας ξανά από το μηδέν, ακόμα κι αν αυτό σε πονέσει αρχικά. Θα προσπαθήσεις και θα καταφέρεις να έχεις εσύ τον έλεγχο, μετά από σκληρό όμως αγώνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην ερωτική ζωή, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις μία κρίση που αφορά μία σημαντική για σένα σχέση και πιθανόν να μπεις σε διαδικασία εσωτερικού ψαξίματος σχετικά με το πόσο εμπιστεύεσαι αυτά που αποκομίζεις από το άτομο που σε ενδιαφέρει. Μην αφήνεις κτητικότητα, τάσεις χειραγώγησης, σκληρότητας και απολυτότητας, να χαλάνε την ερωτική ατμόσφαιρα που υπάρχει στη ζωή σου αυτή τη περίοδο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αν περιμένεις κάτι, αυτή τη περίοδο σε επάγγελμα ή χρήμα, θα το δεις να εξελίσσεται, αλλά ίσως όχι έτσι όπως θα ήθελες! Γενικά, καλό θα είναι να αποφύγεις περιττές αγορές ή οικονομικά ανοίγματα!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε επίσης