ΦΟΔΣΑ 2ης Διαχειριστικής Ενότητας: Αυτοί είναι οι εκπρόσωποι της Πάτρας - Αναμένονται και των άλλων δήμων

για τη νέα διοίκηση του φορέα

Τους εκπροσώπους στους φορείς διαχείρισης στερεών αποβλήτων εξέλεξε το σώμα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Πατρέων. Οι εκπρόσωποι που αφορούν τη στελέχωση του ΦΟΔΣΑ δυτικής Αχαΐας, είναι οι Μιχάλης Αναστασίου, Νίκος Ασπράγκαθος, Χρήστος Κορδάς και από την αντιπολίτευση ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος. Απομένουν οι εκπρόσωποι από τη δυτική Αχαΐα, η οποία προτείνει και πρόεδρο και των άλλων δήμων που εξυπηρετούνται από τον σύνδεσμο. 

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της δυτικής Αχαΐας, δεν συζητήθηκε το θέμα της αλλαγής στη διοίκηση του ΦΟΔΣΑ. Σε σχετική ερώτηση πάντως, που αφορούσε τη διαχείριση των απορριμμάτων, ο δήμαρχος δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς, ανέφερε ότι «Η θέση μας είναι συμβατή με τον περιφερειακό σχεδιασμό», ενώ επικαλέστηκε και παραδείγματα διαχείρισης στερεών αποβλήτων σε άλλες περιοχές. Σύντομα, όπως είπε, θα ανακοινωθεί το συνολικό πλάνο της δημοτικής αρχής, που θα αφορά τη διαχείριση των απορριμμάτων. Να υπενθυμίσουμε ότι μέχρι σήμερα πρόεδρος του φορέα είναι ο δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Τραχάνης.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

-Εκπρόσωποι του Δήμου Πατρέων στο Δ.Σ. του νέου φορέα Σύνδεσμος Διαχείρισης Αποβλήτων νομού Αχαΐας: Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης, Νίκος Ασπράγκαθος, Χρήστος Κορδάς και από την αντιπολίτευση ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος.

-Εκπρόσωποι του Δήμου Πατρέων στο Δ.Σ. του Αναγκαστικού Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων 2ης Διαχειριστικής Ενότητας Νομού Αχαΐας, από την παράταξη της Δημοτικής Αρχής, Μιχάλης Αναστασίου, Νίκος Ασπράγκαθος, Χρήστος Κορδάς και από την αντιπολίτευση ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος.

-Εκπρόσωποι του Δήμου Πατρέων, στο Δ.Σ. του Αναγκαστικού Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων 1ης Διαχειριστικής Ενότητας Νομού Αχαΐας, από την παράταξη της Δημοτικής Αρχής, Ανδρέας Αθανασόπουλος, Νίκος Ασπράγκαθος, Χρήστος Κορδάς και από την αντιπολίτευση, Βασίλης Σιαδήμας, Γιάννης Τσιμπούκης.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ