Δικαστήρια Πάτρας: Ελεύθερος ο δάσκαλος που κατηγορήθηκε για αποπλάνηση μαθητριών – Η υπόθεση είχε συγκλονίσει τη Ζάκυνθο

Σε 2,5 έτη χρόνια φυλάκισης με αναστολή καταδικάστηκε ο 56χρονος δάσκαλος, από την Ζάκυνθο, που πέρασε την πόρτα των δικαστηρίων της Πάτρας και κάθισε στο εδώλιο του κατηγορούμενου αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της αποπλάνησης εννέα ανήλικων μαθητριών του.

Δικαστήρια Πάτρας: Ελεύθερος ο δάσκαλος που κατηγορήθηκε για αποπλάνηση μαθητριών - Η υπόθεση είχε συγκλονίσει τη Ζάκυνθο

Ο 56χρονος κρίθηκε αθώος για τις επτά περιπτώσεις και ένοχος για την περίπτωση δύο μικρών κοριτσιών (είναι αδελφές) το 2015 και το 2017.
Το δικαστήριο αποφάσισε την μετατροπή της ποινής από αποπλάνηση και ασέλγεια σε προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ενώ αναγνώρισε στον 56χρονο το ελαφρυντικό του πρότερου έννομου βίου.
Ο 56χρονος έχοντας μείνει προφυλακισμένος για 13 μήνες, σήμερα θα επιστρέψει στο σπίτι του. 

Να υπενθυμίσουμε ότι η υπόθεση είχε συγκλονίσει το νησί τον Σεπτέμβριο του 2018. Γονείς του Δημοτικού Σχολείου στο οποίο δίδασκε ο κατηγορούμενος, κατήγγειλαν ότι τα παιδιά τους έχουν πέσει θύματα σε πράξεις ασέλγειας από τον 56χρονο. Πιο συγκεκριμένα ο δάσκαλος κατηγορείται ότι χάιδευε μαθήτριες στην πλάτη, στα οπίσθια, στο εσωτερικό των μοιρών αλλά και κάτω από την μπλούζα. O ίδιος ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν χάδια, αλλά αγγίγματα ενθάρρυνσης στο κεφάλι και στην πλάτη και ότι δεν είχε καμία άλλη σκέψη ή πρόθεση παρεκτροπής.
 

Αχαΐα: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στο ύψος της Παναγοπούλας – Το ένα πήρε φωτιά, απανθρακώθηκε οδηγός, άλλοι δύο τραυματίστηκαν (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγωδία στην Παναγοπούλα: Η μοίρα “έφερε” μαζί με το γάμο την κηδεία!-Η απόφαση της συντρόφου του 54χρονου νεκρού να παντρέψει σήμερα την κόρη της και να τιμήσει τον αδικοχαμένο Μάκη

Αχαΐα – Τραγωδία δίχως τέλος: Και δεύτερος νεκρός στο φρικτό τροχαίο στην Ολυμπία Οδό, ένας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Υπό έλεγχο η φωτιά στην Αιγιάλεια-Δόθηκε μάχη με τις φλόγες κοντά σε σπίτια – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Τραγωδία με δύο νεκρούς στην εθνική οδό: Επί ένα χιλιόμετρο το ΙΧ της 70χρονης κινείτο ανάποδα στο δρόμο – Σοκαριστικές λεπτομέρειες

Πάτρα: Έκανε… σαματά, ζήτησε και τα ρέστα… από τους αστυνομικούς – Επεισοδιακή σύλληψη

Πάτρα: Χαμός στην Αγ. Σοφίας, επιτέθηκαν σε κοπέλα και αστυνομικό ΦΩΤΟ

Δυτ. Ελλάδα: Απίστευτο περιστατικό – Ούρησε δημοσίως και ακολούθησε συμπλοκή!