Δικαστήρια Πάτρας: Ελεύθερος ο δάσκαλος που κατηγορήθηκε για αποπλάνηση μαθητριών – Η υπόθεση είχε συγκλονίσει τη Ζάκυνθο

Σε 2,5 έτη χρόνια φυλάκισης με αναστολή καταδικάστηκε ο 56χρονος δάσκαλος, από την Ζάκυνθο, που πέρασε την πόρτα των δικαστηρίων της Πάτρας και κάθισε στο εδώλιο του κατηγορούμενου αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της αποπλάνησης εννέα ανήλικων μαθητριών του.

Δικαστήρια Πάτρας: Ελεύθερος ο δάσκαλος που κατηγορήθηκε για αποπλάνηση μαθητριών - Η υπόθεση είχε συγκλονίσει τη Ζάκυνθο

Ο 56χρονος κρίθηκε αθώος για τις επτά περιπτώσεις και ένοχος για την περίπτωση δύο μικρών κοριτσιών (είναι αδελφές) το 2015 και το 2017.
Το δικαστήριο αποφάσισε την μετατροπή της ποινής από αποπλάνηση και ασέλγεια σε προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ενώ αναγνώρισε στον 56χρονο το ελαφρυντικό του πρότερου έννομου βίου.
Ο 56χρονος έχοντας μείνει προφυλακισμένος για 13 μήνες, σήμερα θα επιστρέψει στο σπίτι του. 

Να υπενθυμίσουμε ότι η υπόθεση είχε συγκλονίσει το νησί τον Σεπτέμβριο του 2018. Γονείς του Δημοτικού Σχολείου στο οποίο δίδασκε ο κατηγορούμενος, κατήγγειλαν ότι τα παιδιά τους έχουν πέσει θύματα σε πράξεις ασέλγειας από τον 56χρονο. Πιο συγκεκριμένα ο δάσκαλος κατηγορείται ότι χάιδευε μαθήτριες στην πλάτη, στα οπίσθια, στο εσωτερικό των μοιρών αλλά και κάτω από την μπλούζα. O ίδιος ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν χάδια, αλλά αγγίγματα ενθάρρυνσης στο κεφάλι και στην πλάτη και ότι δεν είχε καμία άλλη σκέψη ή πρόθεση παρεκτροπής.
 

Αχαΐα: Θρήνος για 35χρονο που έφυγε από την ζωή (ΦΩΤΟ)

Παρουσία Μητσοτάκη τα εγκαίνια της Πατρών-Πύργου την Πέμπτη – Το πρόγραμμα

Το πρώτο συμβάν στη νέα Πατρών Πύργου – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Θρήνος για τη μικρή Κατερίνα – Πάλεψε 78 ημέρες στην ΜΕΘ

Κόλαση φωτιάς σε εργοστάσιο στο Αίγιο – Ήχησε το 112 ΝΕΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ

Χρ. Αλεξοπούλου για Γ. Παπανδρέου: Δήθεν Αχαιός που δεν κατάφερε να φτιάξει ούτε τον δρόμο για το χωριό του στο Καλέντζι

Δυτ. Ελλάδα: Νεαρός αποπειράθηκε να βιάσει 18χρονη στο λιμάνι, την έσωσε Ρομά!

Πέθανε η δημοσιογράφος Ντίνα Παππά – Είχε χάσει σε τροχαίο το μοναχοπαιδί της προ μηνών