Λιβάγια: Σκέφτομαι να μείνω για πολλά χρόνια στην ΑΕΚ

"Είμαι πολύ χαρούμενος όταν έχουμε τον κόσμο στο πλάι μας να μας στηρίζει"

Την επιθυμία του να μείνει για πολλά χρόνια στην ΑΕΚ εξέφρασε ο Μάρκο Λιβάγια μέσω των όσων είπε στην ΕΡΤ.

«Είμαι χαρούμενος με τον κόσμο και το ότι η ομάδα μου κέρδισε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι από το πρώτο. Ίσως το πρώτο ημίχρονο δώσαμε περισσότερο χώρο στον αντίπαλο. Στο δεύτερο όμως είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες. Εγώ σκόραρα και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Έχασα και δυο ευκαιρίες, αλλά τώρα πρέπει να ετοιμαστούμε για ένα πολύ δύσκολο ντέρμπι την επόμενη εβδομάδα», είπε αρχικά για το ματς στο Αγρίνιο.

Για τον κόσμο ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος όταν έχουμε τον κόσμο στο πλάι μας να μας στηρίζει. Φυσικά και στα ντέρμπι μπορεί να υπάρξει πολύ περισσότερος κόσμος. Είμαστε χαρούμενοι και ευγνώμονες στον κόσμο που μας στηρίζει σε κάθε γήπεδο που παίζουμε».

Για τις δικές του εμφανίσεις σχολίασε πως «εγώ αυτό που κάνω τα χρόνια που είμαι εδώ είναι να προπονούμαι στον καλύτερο δυνατό ρυθμό. Άλλες φορές τα πράγματα πάνε καλά, άλλες όχι. Το σημαντικό είναι η ομάδα να τα πηγαίνει καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος που βοηθάω και τίποτα άλλο».

Κλείνοντας μίλησε για το μέλλον του. «Έχω ακόμα δυο χρόνια συμβόλαιο. Αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο. Ναι, σκέφτομαι να μείνω πολλά χρόνια».

Πηγή: filathlos.gr

Διαβάστε επίσης