Θεοχάρης: Μετά το τέλος της τουριστικής περιόδου η ρύθμιση για τα Airbnb

21/09/2019 | 21:16

Ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, τόνισε ότι δεν θα υπάρξει κανένας αιφνιδιασμός για το θέμα των βραχυχρόνιων μισθώσεων, τύπου Airbnb.

Σε ανακοίνωση, με αφορμή δημοσιεύματα περί επιβολής φόρου στις βραχυχρόνιες μισθώσεις, τύπου Airbnb, ο κ. Θεοχάρης υπογράμμισε ότι η ρύθμιση θα έρθει μετά το τέλος της τουριστικής περιόδου.

«Η ρύθμιση του πλαισίου των βραχυχρόνιων μισθώσεων θα γίνει μετά το τέλος της τρέχουσας τουριστικής περιόδου και θα αποτελέσει συνολική κυβερνητική πρόταση.», δήλωσε ο κ. Θεοχάρης. «Οδηγός για το νέο ρυθμιστικό πλαίσιο θα είναι η διαφάνεια στις συναλλαγές, η προστασία των χρηστών αυτών των υπηρεσιών, η διασφάλιση του ανταγωνισμού στον τουριστικό κλάδο και η δίκαιη κατανομή των φορολογικών βαρών», συμπλήρωσε ο υπουργός Τουρισμού.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/oikonomia/theoharis-meta-toyristiki-periodo-ry…

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Ακτή Δυμαίων: Άνοιξε το ρεύμα προς Πάτρα – Απειλούνται σπίτια, νερό και στα κάθετα δρομάκια (ΦΩΤΟ)

Ο ξακουστός θίασος «VARATE» ξανακτιπά απόψε με την τραγοδία «ΜΥΔΙΑ»

Κακοκαιρία – Πάτρα: Ζητήθηκε η εκκένωση σπιτιού, εξαιτίας της κατολίσθησης