Θεοχάρης: Μετά το τέλος της τουριστικής περιόδου η ρύθμιση για τα Airbnb

21/09/2019 | 21:16

Ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, τόνισε ότι δεν θα υπάρξει κανένας αιφνιδιασμός για το θέμα των βραχυχρόνιων μισθώσεων, τύπου Airbnb.

Σε ανακοίνωση, με αφορμή δημοσιεύματα περί επιβολής φόρου στις βραχυχρόνιες μισθώσεις, τύπου Airbnb, ο κ. Θεοχάρης υπογράμμισε ότι η ρύθμιση θα έρθει μετά το τέλος της τουριστικής περιόδου.

«Η ρύθμιση του πλαισίου των βραχυχρόνιων μισθώσεων θα γίνει μετά το τέλος της τρέχουσας τουριστικής περιόδου και θα αποτελέσει συνολική κυβερνητική πρόταση.», δήλωσε ο κ. Θεοχάρης. «Οδηγός για το νέο ρυθμιστικό πλαίσιο θα είναι η διαφάνεια στις συναλλαγές, η προστασία των χρηστών αυτών των υπηρεσιών, η διασφάλιση του ανταγωνισμού στον τουριστικό κλάδο και η δίκαιη κατανομή των φορολογικών βαρών», συμπλήρωσε ο υπουργός Τουρισμού.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/oikonomia/theoharis-meta-toyristiki-periodo-ry…

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)