Θεοχάρης: Μετά το τέλος της τουριστικής περιόδου η ρύθμιση για τα Airbnb

21/09/2019 | 21:16

Ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, τόνισε ότι δεν θα υπάρξει κανένας αιφνιδιασμός για το θέμα των βραχυχρόνιων μισθώσεων, τύπου Airbnb.

Σε ανακοίνωση, με αφορμή δημοσιεύματα περί επιβολής φόρου στις βραχυχρόνιες μισθώσεις, τύπου Airbnb, ο κ. Θεοχάρης υπογράμμισε ότι η ρύθμιση θα έρθει μετά το τέλος της τουριστικής περιόδου.

«Η ρύθμιση του πλαισίου των βραχυχρόνιων μισθώσεων θα γίνει μετά το τέλος της τρέχουσας τουριστικής περιόδου και θα αποτελέσει συνολική κυβερνητική πρόταση.», δήλωσε ο κ. Θεοχάρης. «Οδηγός για το νέο ρυθμιστικό πλαίσιο θα είναι η διαφάνεια στις συναλλαγές, η προστασία των χρηστών αυτών των υπηρεσιών, η διασφάλιση του ανταγωνισμού στον τουριστικό κλάδο και η δίκαιη κατανομή των φορολογικών βαρών», συμπλήρωσε ο υπουργός Τουρισμού.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/oikonomia/theoharis-meta-toyristiki-periodo-ry…

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο