Βάσω Λασκαράκη: Η εξομολόγηση για τη σχέση της με τον Λευτέρη Σουλτάτο

21/09/2019 | 20:20

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Βάσω Λασκαράκη έκανε ποδαρικό στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε για όλα στη Ναταλία Γερμανού και στον Κώστα Τσουρό.

Εκεί, φυσικά, ρωτήθηκε και για τον μυστικό γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο, που έγινε νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό. «Ο γάμος μας έγινε τη δεύτερη μέρα του Πάσχα. Η κανονική μας ημερομηνία, το αρχικό μας σχέδιο, ήταν να γίνει 29 Ιουνίου, αλλά επειδή άρχισε να μαθαίνεται και να το ψάχνουν πολλοί, αποφασίσαμε μία εβδομάδα πριν το Πάσχα να γίνει. Χτύπησαν τα καμπανάκια. Ούτε καν οι δικοί μας δεν το ξέρανε» ανέφερε η Βάσω Λασκαράκη και συνέχισε: «Θέλαμε να είμαστε μόνοι μας και να κρατήσουμε για εμάς. Ήταν πολύ ωραία. Μπόρεσα και εγώ να το βιώσω καλύτερα!».

Όσο για το αν έχει αλλάξει κάτι στην καθημερινότητά τους; «Ψυχολογικά πιθανότατα, ναι. Στην καθημερινότητα μας δεν νομίζω, γιατί στους 6 μήνες αποφασίσαμε να πορευτούμε μαζί, μόνιμα» κατέληξε. .

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρή σεισμική δόνηση “κούνησε” την Πάτρα – Αισθητός σε όλη την Αχαΐα – Δείτε το επίκεντρο

Μπήκαν στην Πάτρα οι αγρότες με τρακτέρ – Έκλεισαν την Περιμετρική, έβγαλαν με τα χέρια περιπολικό από το δρόμο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Αχαΐα: Ανήλικη βρέθηκε αναίσθητη μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Δύο συλλήψεις από την Αστυνομία

Πάτρα – Πύργος: Το κόστος των διοδίων στο νέο αυτοκινητόδρομο

Δυτ. Ελλάδα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας Αλέξης Μυλωνόπουλος – Ήταν μόλις 48 ετών

Ουρές οχημάτων στην Περιμετρική της Πάτρας – Κλειστός επ’ αόριστον ο δρόμος από τους αγρότες, πρόταση στο τραπέζι για κινητοποίηση στη Γέφυρα την Τρίτη (ΦΩΤΟ)

Ολυμπία Οδός: Το 2026 ξεκινά η προσπάθεια χρηματοδότησης για το τμήμα Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα

Στις 2 μ.μ στην κυκλοφορία ο ολοκληρωμένος οδικός άξονας της Πατρών-Πύργου – Τελετή παράδοσης παρουσία Χρ. Δήμα (ΦΩΤΟ)