Γ. Κότσιρας: “Σ’αγαπώ και μου λείπεις πολύ…”

21/09/2019 | 15:40

Με μια ανάρτηση στο Instagram, ο Γιάννης Κότσιρας απευθύνθηκε στον συνάδελφο και φίλο του, όπως τον αποκαλεί, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα που έφυγε από τη ζωή στις 9 Σεπτεμβρίου.

Όπως και δεκάδες καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, έτσι και ο Γιάννης Κότσιρας μοιάζει απαρηγόρητος από τον ξαφνικό θάνατο του καλλιτέχνη. «Δεν μπορώ να γράψω μεγαλόσχημα πράγματα» γράφει ο ερμηνευτής πλάι σε μια φωτογραφία του με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

«Ήσουν και είσαι το φιλαράκι μου. Με την πελώρια αγκαλιά και τις συνεχείς ανησυχίες, αμφισβητήσεις, εμπνεύσεις. Και ίσως ακούγεται υπερβολικό αλλά για μένα ο χρόνος σταμάτησε φίλε» γράφει στη συνέχει και προσθέτει: «Η 9η Σεπτεμβρίου του 2019 θα κρατήσει καιρό… Όπως και για όλους όσους σε γνώρισαν».

«Και ένα να ξέρεις. Η Ελένη και η Μαρία Κλάρα δεν θα είναι ποτέ μόνες τους. Όπως ακριβώς μου το είχες πει. Οι φίλοι σου είμαστε όλοι εδώ» αναφέρει συνεχίζοντας, απευθυνόμενος σε β’ πρόσωπο στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα ο Γιάννης Κότσιρας. «Σε θυμάμαι έτσι. Με μια ξεκούρδιστη, κιθάρα. Γελαστό, θυμωμένο και χαρούμενο. Σ’αγαπώ και μου λείπεις πολύ…» κλείνει ο τραγουδιστής.

 

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Σκηνές… Φαρ Ουέστ: Ασύλληπτο επεισόδιο με βαριοπούλες – Παππούς και εγγονός μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα σε ΠΓΝΠ και Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και τούμπαρε 2 αυτοκίνητα – Ζημιές και σε αγροτικές εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θλίψη για την απώλεια της εκπαιδευτικού Ειρήνης Καραβίτη