Στίβος: Στο Παγκόσμιο της Ντόχα η Αναγνωστοπούλου

21/09/2019 | 14:28

Πρόσκληση από την IAAF, προκειμένου να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα έλαβε η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου.

Αν και η αποστολή προσκλήσεων ολοκληρώθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου, η IAAF επέλεξε μία εβδομάδα πριν την έναρξη της κορυφαίας διοργάνωσης (27/09) να προχωρήσει στην επιλογή επιπλέον αθλητών και αθλητριών, όπου έκρινε πως ήταν αναγκαίο.

Η ελληνική ομοσπονδία ενημέρωσε ήδη την IAAF πως αποδέχεται την πρόσκληση για την Ελληνίδα δισκοβόλο, η οποία έτσι κι αλλιώς συνέχιζε την προετοιμασία της, αφού τον Οκτώβριο ακολουθεί το παγκόσμιο στρατιωτικό πρωτάθλημα.

Πρόσκληση για συμμετοχή στη διοργάνωση ήρθε και για την Ελισάβετ Πεσιρίδου, η οποία ωστόσο δεν έγινε αποδεκτή. Μετά από συνεννόηση με τον εθνικό προπονητή, Γιάννη Κουτσιώρα, αποφασίστηκε να ξεκουραστεί η αθλήτρια (προερχόταν από το Βαλκανικό Πρωτάθλημα)ί και να προετοιμαστεί για τη νέα χρονιά.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρή σεισμική δόνηση “κούνησε” την Πάτρα – Αισθητός σε όλη την Αχαΐα – Δείτε το επίκεντρο

Τραγωδία με μία νεκρή στην Κέρκυρα: Μητέρα και κόρη έπεσαν με το αυτοκίνητό τους σε ποτάμι (ΦΩΤΟ)

Αγρότες: Συμπλοκές, ξύλο και δακρυγόνα στο μπλόκο του Κιάτου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Αχαΐα: Ανήλικη βρέθηκε αναίσθητη μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Δύο συλλήψεις από την Αστυνομία

Πάτρα: Φούντωσε αυτοκίνητο προπονητή πυγμαχίας-Ήταν σταθμευμένο και καταστράφηκε ολοσχερώς

Πάτρα – Πύργος: Το κόστος των διοδίων στο νέο αυτοκινητόδρομο

Πάτρα: Άγριος ξυλοδαρμός ντελιβερά από τουλάχιστον τέσσερα άτομα – Αποπειράθηκαν να τον ληστέψουν, άμεσες συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ

Δυτ. Ελλάδα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας Αλέξης Μυλωνόπουλος – Ήταν μόλις 48 ετών