Παναθηναϊκός: Ετοιμάζει Σένκεφελντ για το ντέρμπι με Ολυμπιακό ο Δώνης

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε πολύ άσχημα τη νέα σεζόν στη Super League 1, καθώς έχει μαζέψει μόλις 1 βαθμό σε τρία ματς και πιο συγκεκριμένα σε αυτό της πρεμιέρας με τη Λαμία εκτός έδρας (1-1), ενώ ακολούθησαν οι ήττες από τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ (1-3) και από Άρη (4-0) στη Θεσσαλονίκη.

Ο Γιώργος Δώνης ψάχνει ένα... σοκ, που θα «ξυπνήσει» τους παίκτες του, με το αυριανό «αιώνιο» ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό να αποτελεί ταυτοχρόνως μεγάλο στοίχημα, αλλά και πρόκληση. Μάλιστα, ο Έλληνας τεχνικός ετοιμάζει και μια έκπληξη, που αφορά την παρουσία στην ενδεκάδα του Μπαρτ Σένκεφελντ, παρά το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής δεν έχει πάρει ούτε ένα λεπτό συμμετοχής και δεν είναι 100% έτοιμος.

Η επιμονή του τεχνικού του «τριφυλλιού», όμως, έχει εξήγηση. Ο Ολλανδός στόπερ έχει αγωνιστικά στοιχεία τα οποία λείπουν από την ομάδα του και θεωρεί ότι είναι πολύ σημαντικά για να πλαισιώσει τους άλλους παίκτες που συνθέτουν την αμυντική γραμμή της ομάδας του. Είναι ψηλός και αρκετά δυνατός στις εναέριες μονομαχίες, που μπορεί να διορθώσει τα κακώς κείμενα των προηγούμενων αγώνων.

Σήμερα ο Γιώργος Δώνης θα έχει ένα τετ-α-τετ με τον παίκτη, στο οποίο θα φανεί τελικά εάν πράγματι τον επιλέξει για το βασικό σχήμα. Κατά τα άλλα, η ενδεκάδα αναμένεται να έχει τα εξής πρόσωπα, Διούδη, Κολοβέτσιο, Μαυρομάτη, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουρμπέλη, Χρ. Δώνη, Ζαχίντ, Κολοβός και Μακέντα.

Διαβάστε επίσης