Ολυμπιακός: Φρεσκάρει την ενδεκάδα του κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Μαρτίνς

Μπορεί ο Ολυμπιακός να πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Τότεναμ, μεσοβδόμαδα στο Καραϊσκάκη, που του έδωσε ένα σημαντικό αποτέλεσμα ενόψει της συνέχειας στους ομίλους του Champions League, ωστόσο στο Ρέντη έχουν ήδη... ξεχάσει το παιχνίδι της Τετάρτης.

Πρώτος από όλους που άφησε πίσω του το 2-2 επί της αγγλικής ομάδας, που ήρθε μάλιστα με ανατροπή στο εις βάρος των «ερυθρόλευκων» 0-2, είναι ο Πέδρο Μαρτίνς. Άλλωστε, αύριο (20:30) ακολουθεί το «αιώνιο» ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ. Εκεί όπου η ομάδα του έχει ως στόχο να συνεχίσει το απόλυτο στη Super League 1.

Ο Πορτογάλος έχει φροντίσει να κρατήσει σε επαγρύπνηση τους παίκτες του ενόψει του σημαντικού αγώνα της 4ης αγωνιστικής, ενώ πρόθεσή του είναι να δώσει «ανάσες» στους παίκτες που αγωνίστηκαν με τους Λονδρέζους και να κάνει κάποιες αλλαγές, με στόχο να φρεσκάρει το σύνολό του.

Ο Ελ Αραμπί δείχνει αυτήν τη στιγμή φαβορί να αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης αντί του Γκερέρο, ενώ ο άλλος που φαίνεται ότι θα πάρει φανέλα βασικού είναι ο Κούτρης, που έπαιξε και κόντρα στον Βόλο.

Από εκεί και πέρα, ο Μαρτίνς κάνει σκέψεις για τον παρτενέρ του Γκιγέρμε στο κέντρο της μεσαίας γραμμής, αφού ο Μπουχαλάκης τελείωσε με αιμάτωμα τον αγώνα με την Τότεναμ, με πρώτο φαβορί να τον αντικαταστήσει να είναι ο Καμαρά.

Στις υπόλοιπες θέσεις βασικοί υποψήφιο για την ενδεκάδα είναι οι Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Σεμέδο, Γκιγέρμε, Ποντένσε, Βαλμπουενά και Μασούρας.

Διαβάστε επίσης