Πάτρα: Πρόεδρος του ΠΕΑΚ ο Νίκος Παπαδημάτος – Τί είπε ο Λευτέρης Αυγενάκης για την τύχη των αθλητικών εγκαταστάσεων

“Δεν μπορούμε να μην συγχαρούμε τον Νίκο Παπαδημάτο, που τα πήγε εξαίρετα ως πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων. Δεν μπορούμε να αφήσουμε στην τύχη τους τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Γι αυτό θα τις εμπιστευτούμε στον Νίκο Παπαδημάτο, τον οποίο προτείνουμε πρόεδρο του ΠΕΑΚ”.

Είπε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, στο πλαίσιο της ομιλίας του στο Αναπτυξιακό Συνέδριο που διεξάγεται στην Πάτρα, στο χώρο της Achaia Claus.

Ο Νίκος Παπαδημάτος από την πλευρά του, αφού ευχαρίστησε θερμά τον υφυπουργό, είπε “Δεν μπορώ να μην κάνω δεκτή αυτή την πρόταση”. 

Πάτρα: “Έφυγε” ένα γλυκύτατο κορίτσι! Της είπαν το “τελευταίο” αντίο

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στoν Θρασύβουλο Μαυρομμάτη – ΦΩΤΟ

Δυτ. Αχαΐα: Πώς συνέβη η ασύλληπτη τραγωδία με τον 3χρονο – Τραυματίστηκε και ο άνδρας που το είχε αγκαλιά – Έπεσαν μαζί από τη μάντρα – Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Δυτική Αχαΐα: Κατέληξε το 3χρονο αγοράκι που έπεσε από μάντρα – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Καραμανδάνειο

Πάτρα: Ασύλληπτες εικόνες από το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου – Πυρετώδεις εργασίες των συνεργείων (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Ανεμοστρόβιλος “χτύπησε” την Πάτρα – Έπεσαν δένδρα, έσπασαν τζαμαρίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση (ΦΩΤΟ)