Πάτρα: Πρόεδρος του ΠΕΑΚ ο Νίκος Παπαδημάτος – Τί είπε ο Λευτέρης Αυγενάκης για την τύχη των αθλητικών εγκαταστάσεων

“Δεν μπορούμε να μην συγχαρούμε τον Νίκο Παπαδημάτο, που τα πήγε εξαίρετα ως πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων. Δεν μπορούμε να αφήσουμε στην τύχη τους τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Γι αυτό θα τις εμπιστευτούμε στον Νίκο Παπαδημάτο, τον οποίο προτείνουμε πρόεδρο του ΠΕΑΚ”.

Είπε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, στο πλαίσιο της ομιλίας του στο Αναπτυξιακό Συνέδριο που διεξάγεται στην Πάτρα, στο χώρο της Achaia Claus.

Ο Νίκος Παπαδημάτος από την πλευρά του, αφού ευχαρίστησε θερμά τον υφυπουργό, είπε “Δεν μπορώ να μην κάνω δεκτή αυτή την πρόταση”. 

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Σκηνές… Φαρ Ουέστ: Ασύλληπτο επεισόδιο με βαριοπούλες – Παππούς και εγγονός μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα σε ΠΓΝΠ και Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και τούμπαρε 2 αυτοκίνητα – Ζημιές και σε αγροτικές εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου

Αχαΐα: Θλίψη για την απώλεια της εκπαιδευτικού Ειρήνης Καραβίτη

Πάτρα: Ένας στη φυλακή, τρεις ελεύθεροι με όρους για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα Μπασιλάρη