Συνάντηση Τουσκ-Τζόνσον στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ

20/09/2019 | 19:04

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον θα συναντηθεί «τη Δευτέρα το απόγευμα» με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, έγινε σήμερα γνωστό από έναν Ευρωπαίο αξιωματούχο.

Η συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών θα λάβει χώρα σε μια κρίσιμη χρονική στιγμή για τις συνομιλίες που βρίσκονται σε εξέλιξη μεταξύ της Βρετανίας και της ΕΕ, την ώρα που η αποχώρηση των Βρετανών από την Ένωση προβλέπεται για τις 31 Οκτωβρίου.

Στο μεταξύ, ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας Μαρκ Ρούτε δήλωσε σήμερα ότι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο μιας συμφωνίας για το Brexit πριν από τις 31 Οκτωβρίου, ωστόσο δεν έχει ακόμη δει νέες λύσεις για το πρόβλημα του ιρλανδικού συνόρου.

«Με λίγες νύχτες σκληρής δουλειάς πολλά μπορούν να γίνουν, όμως όλα ξεκινούν από τη βούληση να συμφωνήσουμε» υπογράμμισε ο Ρούτε.

«Μπορώ να απαντήσω μονάχα σε πραγματικές, συγκεκριμένες προτάσεις».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

Πάτρα – ΝΕΟΤΕΡΑ: Έσβησε η φωτιά που ξέσπασε στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων – ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ

Η Πάτρα αποχαιρετά τον Θρασύβουλο Μαυρομμάτη: Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του – Tη Δευτέρα η κηδεία του

Πάτρα: “Άγουροι” εκβιαστές με λίστα θυμάτων συμμαθητές τους – Ζητούσαν χρήματα για να μην τους ξυλοκοπήσουν και προκαλέσουν φθορές ακόμα και στα σπίτια τους!

Πέθανε ο θρυλικός σχεδιαστής Ντίμης Κρίτσας

Αχαΐα: Άνδρας υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

«Ρε παιδιά, είμαστε με τα καλά μας;» – Επίθεση Μαρινάκη σε Πελετίδη για το ξήλωμα πινακίδων σε σχολείο

Πάτρα – Ανατριχίλα: Σύλληψη εκπαιδευτικού για πορνογραφία ανηλίκων – Απολογείται την Τρίτη