Συνάντηση Τουσκ-Τζόνσον στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ

20/09/2019 | 19:04

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον θα συναντηθεί «τη Δευτέρα το απόγευμα» με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, έγινε σήμερα γνωστό από έναν Ευρωπαίο αξιωματούχο.

Η συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών θα λάβει χώρα σε μια κρίσιμη χρονική στιγμή για τις συνομιλίες που βρίσκονται σε εξέλιξη μεταξύ της Βρετανίας και της ΕΕ, την ώρα που η αποχώρηση των Βρετανών από την Ένωση προβλέπεται για τις 31 Οκτωβρίου.

Στο μεταξύ, ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας Μαρκ Ρούτε δήλωσε σήμερα ότι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο μιας συμφωνίας για το Brexit πριν από τις 31 Οκτωβρίου, ωστόσο δεν έχει ακόμη δει νέες λύσεις για το πρόβλημα του ιρλανδικού συνόρου.

«Με λίγες νύχτες σκληρής δουλειάς πολλά μπορούν να γίνουν, όμως όλα ξεκινούν από τη βούληση να συμφωνήσουμε» υπογράμμισε ο Ρούτε.

«Μπορώ να απαντήσω μονάχα σε πραγματικές, συγκεκριμένες προτάσεις».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

Πάτρα: 56χρονη βρέθηκε νεκρή στην οικία της

Τραγωδία στην Πάτρα: 49χρονος βρέθηκε νεκρός

Έδωσε ζωή με τον θάνατό του ο Αλέξανδρος! Χάρισαν τα όργανά του! Συγκλονίζει η τραγωδία στο Λάππα

Τροχαίο–σοκ στην Περιβόλα: Αγροτικό μπήκε μέσα σε ταβέρνα και ο οδηγός έπεσε σε τρύπα κάτω από το όχημα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε σοκαριστικό τροχαίο – Τα οχήματα κατέληξαν σε πόρτα επιχείρησης!

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” στα 48 του ο Θανάσης Γκώγκος

Πάτρα: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες – Πρόλαβε και βγήκε ο οδηγός (ΦΩΤΟ)