Επισημοποιήθηκε η επιστροφή του Τσόρι Ντομίνγκες στον Ολυμπιακό

20/09/2019 | 17:52

Ο Τσόρι Ντομίνγκες επέστρεψε κι επίσημα στον Ολυμπιακό, ως μέλος του τμήματος σκάουτινγκ του συλλόγου, με πεδίο  αναζήτησης νέων ταλέντων τη Νότια Αμερική.

Ο 38χρονος Αργεντινός μέσος, που έκανε σημαντική καριέρα για τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα, θα έχει ως έδρα τη Μαδρίτη, αλλά θα βρίσκεται σε επαφή με Ελλάδα και Αργεντινή, καθώς θα ταξιδεύει συχνά σε Αθήνα και Μπουένος Αϊρες.

Ο διεθνής άσος ξεκίνησε την καριέρα του από την Κίλμες και αναδείχθηκε στη Ρίβερ Πλέιτ. Στη συνέχεια, ήρθε στην Ευρώπη και φόρεσε τις φανέλες των Ζενίτ, Ρούμπιν Καζάν, Βαλένθια, Βαγιεκάνο και Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αλεχάντρο «Τσόρι» Ντομίνγκες, o οποίος θα ενταχθεί στο τεχνικό τμήμα και το τμήμα σκάουτινγκ. Τσόρι, καλώς όρισες και πάλι στην οικογένεια του Ολυμπιακού!»​.

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Ακτή Δυμαίων: Άνοιξε το ρεύμα προς Πάτρα – Απειλούνται σπίτια, νερό και στα κάθετα δρομάκια (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Κακοκαιρία – Πάτρα: Ζητήθηκε η εκκένωση σπιτιού, εξαιτίας της κατολίσθησης