ΕΦΕΤ: Ανακαλείται φύλλο κρούστας με μούχλα – Πατρινή η εταιρία – ΦΩΤΟ

Τη διακίνηση φύλλου κρούστας στο οποίο διαπιστώθηκε ανάπτυξη εστιών μούχλας (ευρωτίαση) στην επιφάνεια του προϊόντος διαπίστωσε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας.

Πρόκειται για το προϊόν «ΦΥΛΛΟ ΑΧΑΪΚΗ – Φύλλο Κρούστας για Γλυκά και Πίτες», σε συσκευασία των 250 γρ. και 500γρ. με ημερομηνία λήξης 30/9/19. Το προϊόν παράγεται από την εταιρεία ΦΥΛΛΟ ΑΧΑΪΚΗ ΟΕ με έδρα στην Πάτρα.

ΕΦΕΤ: Ανακαλείται φύλλο κρούστας με μούχλα - Πατρινή η εταιρία - ΦΩΤΟ

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε από την εταιρεία την άμεση ανάκληση / απόσυρση της εν λόγω παρτίδας από την αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Παράλληλα καλεί τους καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί το συγκεκριμένο προϊόν, να μην το καταναλώσουν.

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Ακτή Δυμαίων: Άνοιξε το ρεύμα προς Πάτρα – Απειλούνται σπίτια, νερό και στα κάθετα δρομάκια (ΦΩΤΟ)

Ο ξακουστός θίασος «VARATE» ξανακτιπά απόψε με την τραγοδία «ΜΥΔΙΑ»