Δεν είχαν… τύχη οι ληστές της Λευκάδος – Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας τους αναγνώρισε σε καφετέρια στον Ψαθόπυργο

Όλα συνέβησαν σε Παντοπωλείο στο Νυδρί της Λευκάδας όπου οι δράστες επιτέθηκαν με βία στον ιδιοκτήτη, τον οποίο τραυμάτισαν σοβαρά για να του πάρουν μεγάλο χρηματικό ποσό. 

Αστυνομικός που υπηρετεί στην Λευκάδα είδε το βίντεο του καταστήματος με τους ληστές. Την επόμενη ημέρα ταξίδευε ιδιωτικά για την Αθήνα και ενώ σταμάτησε τυχαία να πάρει καφέ σε ένα από τα καταστήματα της Εθνικής οδού στον Ψαθόπυργο τους είδε μπροστά του. Οι ληστές φορούσαν ακόμη και τα ίδια ρούχα και έτσι βεβαιώθηκε πως δεν κάνει λάθος. Ο αστυνομικός ειδοποίησε τους συναδέλφους του στην περιοχή και κατάφεραν οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ στο Αίγιο να συλλάβουν τους δύο. 

Οι άλλοι δύο , το ζευγάρι, είχε φύγει όμως είχε κρατήσει αριθμούς πινακίδων αυτοκινήτου και έτσι συνελήφθησαν στην Κόρινθο

 

Η ΕΛ.ΑΣ κινητοποιήθηκε άμεσα, με οργανωμένη επιχείρηση καθώς κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι δράστες ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνοι. 

 

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Προηγείται ο Αντώνης Κουνάβης για την προεδρία στην ΔΕΕΠ Αχαΐας

Από την Ανθούπολη ο 46χρονος με το “καζίνο”! Από ποιους Πατρινούς επιχειρηματίες άρπαξε 270.000 ευρώ

Πάτρα: Έκρηξη σε εργοστάσιο στην ΒΙΠΕ – Ένας τραυματίας

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην περιοχή Θεριανού με δύο νταλίκες – Ένας τραυματίας – Διακοπή κυκλοφορίας ΦΩΤΟ

Οριακή νίκη Κατσιγιάννη στην προεδρία της ΔΕΕΠ Αχαΐας – Ένσταση από Κουνάβη για επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων

Πάτρα: Έριξαν κροτίδα σε σχολικό συγκρότημα – Τραυματίστηκε 12χρονος μαθητής

Πάτρα: Ελεύθερος με όρους και εγγύηση ο επιχειρηματίας για τα ναρκωτικά – Εμφανίστηκε στην Ανακρίτρια ο γιος και “τα πήρε όλα πάνω του”

Πάτρα – Βιασμός 12χρονης: Προφυλακίστηκε ο 16χρονος