Δεν είχαν… τύχη οι ληστές της Λευκάδος – Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας τους αναγνώρισε σε καφετέρια στον Ψαθόπυργο

Όλα συνέβησαν σε Παντοπωλείο στο Νυδρί της Λευκάδας όπου οι δράστες επιτέθηκαν με βία στον ιδιοκτήτη, τον οποίο τραυμάτισαν σοβαρά για να του πάρουν μεγάλο χρηματικό ποσό. 

Αστυνομικός που υπηρετεί στην Λευκάδα είδε το βίντεο του καταστήματος με τους ληστές. Την επόμενη ημέρα ταξίδευε ιδιωτικά για την Αθήνα και ενώ σταμάτησε τυχαία να πάρει καφέ σε ένα από τα καταστήματα της Εθνικής οδού στον Ψαθόπυργο τους είδε μπροστά του. Οι ληστές φορούσαν ακόμη και τα ίδια ρούχα και έτσι βεβαιώθηκε πως δεν κάνει λάθος. Ο αστυνομικός ειδοποίησε τους συναδέλφους του στην περιοχή και κατάφεραν οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ στο Αίγιο να συλλάβουν τους δύο. 

Οι άλλοι δύο , το ζευγάρι, είχε φύγει όμως είχε κρατήσει αριθμούς πινακίδων αυτοκινήτου και έτσι συνελήφθησαν στην Κόρινθο

 

Η ΕΛ.ΑΣ κινητοποιήθηκε άμεσα, με οργανωμένη επιχείρηση καθώς κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι δράστες ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνοι. 

 

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!

Πάτρα: Κατέρρευσε σπίτι στην Ανω Πόλη (ΦΩΤΟ)

Πυροτεχνουργός της ΕΛ.ΑΣ βρήκε πολεμικό υλικό στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Αιγίου – Χειροβομβίδες και βλήματα όλμου ως εκθέματα!

Πάτρα: Μεθυσμένος τα έκανε λίμπα στην Παιδιατρική Κλινική του Ρίου

Πάτρα: Επιτέθηκαν σε τρεις 19χρονους επειδή ο ένας φορούσε μπλούζα με ελληνική σημαία!-Τους χτύπησαν με ρόπαλα και σιδηρογροθιές

Πάτρα: “Λύγισαν” στην κηδεία του 19χρονου Νικόλα – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ο οδοντίατρος που “έσπασε” ιατρείο, επιτέθηκε και σε αστυνομικό!