Εργασίες συντήρησης και καθαρισμού στην είσοδο της Πάτρας

Στο σημείο όπου εκτελούνται εργασίες συντήρησης και καθαρισμού στην είσοδο της Πάτρας και συγκεκριμένα στη Νέα Εθνική Οδού Πατρών – Αθηνών, βρέθηκε σήμερα Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης.

Πρόκειται για παρεμβάσεις συντήρησης και καθαρισμού που εκτελούνται από το ύψος της Περιμετρικής έως την Διγενή Ακρίτα. Συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, επεμβαίνουν, με ίδια μέσα σε σημαντικούς κόμβους, με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών οδικής ασφάλειας, αλλά και της αισθητικής.

Αντίστοιχες εργασίες για τον καθαρισμό πρανών, νησίδων και απομάκρυνσης απορριμμάτων δρομολογούνται σε εισόδους πόλεων και σε άλλα σημεία της Δυτικής Ελλάδας, με στόχο την αναβάθμιση της εικόνας των πόλεων.

 

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Μας πήρε και μας σήκωσε και σήμερα ο αέρας – Δεν σταματούν τα περιστατικά με πτώσεις δένδρων και αιωρούμενα αντικείμενα