Πατέρας για 6η φορά ο Αλεκ Μπάλντουιν

Εγκυος η σύζυγός του

Ο Άλεκ Μπάλντουιν έχει βαλθεί να γίνει όχι απλά πολύτεκνος αλλά να αποκτήσει την δική του ομάδα μπάσκετ. Κι αυτό διότι η σύζυγός του, περιμένει το 5ο μέλος της οικογένειας.

Ο 61χρονος ηθοποιός και η 35χρονη σύζυγός του, ανακοίνωσαν χθες μέσα από τον λογαριασμό τους στο Instagram πως περιμένουν ακόμη ένα μωρό, με ένα βίντεο που δείχνει τον καρδιακό παλμό του βρέφους.

«Είναι ακόμη πολύ νωρίς, αλλά ένα μικρό πλάσμα αναπτύσσεται μέσα μου» έγραψε η Χιλάρια Μπάλντουιν, που πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει την άσκηση για να κάνει καλύτερο σεξ. Και συνέχισε στην ανάρτησή της: «Ο ήχος αυτής της δυνατής καρδιάς με κάνει τόσο ευτυχισμένη – ιδίως μετά την απώλεια που βιώσαμε την άνοιξη. Θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας αυτή την είδηση καθώς είμαστε ενθουσιασμένοι και δεν θέλουμε να κρύψουμε την εγκυμοσύνη».

Το νέο μέλος της οικογένειας του Άλεκ Μπάλντουιν θα προστεθεί στα τρία μεγαλύτερα αδέρφια του, τον μόλις 16 μηνών Ρομέο Αλεχάντρο Ντέιβιντ, τον 3χρονο Λεονάρντο Έιντζελ Τσαρλς, τον 4χρονο Ραφαέλ Τόμας και την 6χρονη Κάρμεν Γκαμπριέλα. Επίσης, ο ηθοποιός, που λατρεύει να υποδύεται τον Ντόναλντ Τραμπ και να τον χλευάζει – αν και πρόσφατα ανακοίνωσε ότι βαρέθηκε - έχει άλλη μία κόρη, την Άιρλαντ από τον προηγούμενο γάμο του με την Κιμ Μπάσιντζερ.
 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ