Νέα έκδοση του Εθνικού Λαχείου – Την επόμενη Δευτέρα η πρώτη κλήρωση

19/09/2019 | 09:30

Λίγες ημέρες έχουν απομείνει για την πρώτη κλήρωση της τέταρτης έκδοσης του Εθνικού Λαχείου που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου. Οι λαχνοί της 245ης Έκδοσης είναι ήδη διαθέσιμοι στα πρακτορεία ΟΠΑΠ και στους πλανόδιους λαχειοπώλες και όσοι επιθυμούν μπορούν να δοκιμάσουν την τύχη τους. Με μόλις τέσσερις ανανεώσεις η νέα έκδοση θα μοιράσει το μεγάλο εγγυημένο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ, καθώς και πολλά ενδιάμεσα κέρδη από 500 ευρώ έως 100.000 ευρώ σε κάθε κλήρωση.

Περισσότερα από 12 εκατ. ευρώ σε κέρδη από την αρχή της χρονιάς

Στις τρεις προηγούμενες εκδόσεις οι παίκτες του Εθνικού Λαχείου κέρδισαν 12.023.980 ευρώ συνολικά. Το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ κληρώθηκε σε τέσσερις υπερτυχερούς σε Τήνο, Γιάννενα και Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, 28 νικητές κέρδισαν από 20.000 ευρώ, 34 από 10.000 ευρώ και 378 από 1.000 ευρώ έως 5.000 ευρώ ο καθένας.

 

Πάτρα: Σύγκρουση αυτοκινήτου με τρένο-Ένας τραυματίας- Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ από την επιχείρηση απεγκλωβισμού του πρώην Λυκειάρχη

Πάτρα: Η στιγμή της σύγκρουσης συρμού του Προαστιακού με αυτοκίνητο – ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤA

Πάτρα: Τραγωδία στην Αγία Μαρίνα στα Σελλά – Άνδρας κατέρρευσε ενώ εκκλησιαζόταν

Τρεις νεκροί από σφοδρό τροχαίο δυστύχημα – Νταλίκα συγκρούστηκε μετωπικά με τζιπ

Πάτρα: Άνδρας χτύπησε σύζυγο, ανήλικα παιδιά και μητέρα – Επιτέθηκε και σε αστυνομικό

Σεισμική δόνηση αισθητή στην Πάτρα

«Απασφάλισε» η μητέρα της Μουρτζούκου: «Μέχρι να συλληφθεί η κόρη μου είχε σχέσεις με την Πόπη, διασκέδαζαν μαζί – Δέχομαι απειλές»

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο του δικηγόρου Αντώνη Παπαντωνόπουλου