Σήμερα η απολογία του 27χρονου Αιγιώτη - Κατηγορείται για βιασμό 50χρονης

συνευρεθήκαμε με τη συναίνεση της υποστηρίζει

Ενώπιον του Ανακριτή Αιγίου θα βρεθεί σήμερα ο 27χρονος, προκειμένου να απολογηθεί μετά την προθεσμία που ζήτησε και πήρε, για βιασμό μετά από καταγγελία 50χρονης, 

Σε βάρος του η Εισαγγελέας την περασμένη Δευτέρα, άσκησε δίωξη για την κατηγορία του βιασμού.

Από την πρώτη στιγμή ο φερόμενος ο δράστης παραδέχθηκε στους Αστυνομικούς πως συνευρέθηκε σεξουαλικά με την καταγγέλουσα με τη συναίνεση της.

"Αρνείται κατηγορηματικά και με πάθος τον χαρακτηρισμό του αδικήματος που του καταλογίζεται", είχε δηλώσει προ ημερών στο tempo24.news, o Γιώργος Μαμάσης Δικηγόρος του 27χρονου Αιγιώτη σε βάρος του οποίου ασκήθηκε δίωξη για βιασμό, μετά από καταγγελία 50χρονης.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία της υπόθεσης και οπως αποκαλύπτει στο tempo24.news, ο συνήγορος υπεράσπισης του φερόμενου δράστη, η 50χρονη φέρεται να είχε τηλεφωνική επικοινωνία μετά το συμβάν με τον νεαρό. 

mamasis.jpg

(ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΜΑΣΗΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ 27ΧΡΟΝΟΥ)

Πρόκειται για ένα νεαρό που ζει με την οικογένεια του και εργάζεται, έχει λευκό ποινικό μητρώο και αυτοβούλως παρουσιάστηκε στην Αστυνομία, παραδεχόμενος οτι συνευρέθη σεξουαλικά με τη γυναίκα, χωρίς ωστόσο να αποδέχεται τις κατηγορίες που του προσάπτονται, ανέφερε ο κ. Μαμάσης.

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης  "δείχνουν" σεξουαλική συνεύρεση και παρά φύση, αλλά και κάποιες εκδορές. 

Υπενθυμίζεται, πως η 50χρονη τα ξημερώματα της Κυριακής μετέβει στο Νοσοκομείο Αιγίου, ζητώντας ιατρική βοήθεια και κατήγγειλε το περιστατικό. Πληροφορίες θέλουν να έχει εισαχθεί εκ νέου στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα, αντιμετωπίζοντας προβλήματα γυναικολογικής φύσεως, όπου και παραμένει για νοσηλεία.

Διαβάστε επίσης