Αίγιο: Δικαίωση ζητούν οι συγγενείς των θυμάτων του τροχαίου στις Καμάρες - Λουλούδια και σπαρακτικά σημειώματα στο σημείο της τραγωδίας - "Δεν σου άξιζε τέτοιο τέλος" - ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Η υπεράσπιση του 28χρονου για την τραγωδία

Λουλούδια και κεριά συνεχίζουν να αφήνουν στο σημείο τις τραγωδίας συγγενείς και φίλοι της οικογένειας που έχασε μητέρα και γιο μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα στις Καμάρες Αιγίου όταν το αυτοκίνητο 28χρονου τους παρέσυρε και τους σκότωσε ακαριαία. 

Σήμερα συμπληρώνονται 24 ημέρες από την τραγωδία που βύθισε στο πένθος της Καμάρες Αιγίου. Ένα αγγελούδι μόλις ενός έτους και η γιαγιά του 67 ετών έσβησαν στο πεζοδρόμιο 10 μέτρα μακριά από το σπίτι τους στην καθιερωμένη απογευματινή τους βόλτα. 

"Δεν θα ξεχάσω την γλυκιά σου καλοσύνη, ο Θεός να σε έχει καλά μαζί με το αγγελούδι σου... Δεν σου άξιζε τέτοιο τέλος..." γράφει ένα σημείωμα που άφησε στον τόπο της τραγωδίας φιλικό πρόσωπο της οικογένειας. 

Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον οδηγό από τον Εισαγγελέα Ναυτοδικείου και αφορά σε επικίνδυνη οδήγηση, ανθρωποκτονία εξ΄αμελείας, εγκατάλειψη τόπου ατυχήματος και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Επιπλέον, έχει περιοριστικό όρο αυτόν της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Ο οδηγός, ο οποίος υπηρετεί στο Πολεμικό Ναυτικό και έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, βγήκε από το ψυχιατρείο που νοσηλευόταν μετά το δυστύχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το πόρισμα των πραγματογνωμόνων ο οδηγός μπήκε στη μοιραία στροφή με 100 χλμ. Ακόμα το πόρισμα δεν έχει παραδοθεί στις αρχές, ενώ έχει ορισθεί από την πλευρά του οδηγού και τεχνικός σύμβουλος.

«Δεν μου αρέσει να ασκώ υπεράσπιση μέσω των ΜΜΕ. Έχω πληροφορηθεί για τη δίωξη. Αυτά που προβλέπονται από τον νόμο όσον αφορά το κακούργημα, δεν πληρούνται σ’ αυτή την υπόθεση.

Ο καθένας μπορεί να διαβάσει, να ερμηνεύσει και να εφαρμόσει έναν νόμο. Έχουν προκύψει πάντως πολύ ενδιαφέροντα θέματα όσο αφορά την τεχνική πραγματογνωμοσύνη η οποία διαπιστώνει σπουδαίο πρόβλημα στο τιμόνι. Δεν έχω επικοινωνήσει με τον εντολέα μου, συνεχίζει να νοσηλεύεται. Ανάλογα με την κατάσταση της υγείας θα συνεννοηθούμε με τον ανακριτή για τον χρόνο της απολογίας» τόνισε ο εκ των δικηγόρων του 28χρονου, Αλέξης Κούγιας. 

'

Οι συγγνείς ζητούν δικαίωση για τις δυο ψυχές που χάθηκαν τόσο άδικα στο δρόμο. 

Δείτε εδώ το ρεπορταζ του Alpha 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ