Δημήτρης Αρναούτης: «Ποιοτικό ρόστερ η Παναχαϊκή»

18/09/2019 | 18:26

Την Παναχαϊκή έφερε η κληρωτίδα στον δρόμου του Ιωνικού στον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μιλώντας στο επίσημο σάιτ των «μπλε», ο Δημήτρης Αρναούτης στάθηκε στο ποιοτικό ρόστερ των «κοκκινόμαυρων».

Παράλληλα σημείωσε πως, παρά τις απουσίες, λόγω τραυματισμών, η ομάδα της Νεάπολης θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό σεβόμενη την ιστορία της.

Αναλυτικά η δήλωση του κόουτς του Ιωνικού:

Η Παναχαϊκή είναι μία πολύ καλή ομάδα που βρίσκεται σε ανώτερη κατηγορία  και  όπως γνωρίζω απο ένα πρώτο διάβασμα στον αντίπαλο έχει ένα πολύ καλό και ποιοτικό ρόστερ. 

Εμείς  έχουμε τα προβλήματα με τις απουσίες ελέω τραυματισμών, θα δούμε σε τι κατάσταση θα είναι τα παιδιά αλλά και εκείνοι που ήρθαν τις τελευταίες ημέρες και θα  προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό σεβόμενοι την ιστορία και τη δύναμη που μας δίνει ο κόσμος που είμαι σίγουρος ότι θα βρίσκεται κοντά μας στο παιχνίδι».

ΠΗΓΗ: patragoal.gr

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Σκηνές… Φαρ Ουέστ: Ασύλληπτο επεισόδιο με βαριοπούλες – Παππούς και εγγονός μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα σε ΠΓΝΠ και Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και τούμπαρε 2 αυτοκίνητα – Ζημιές και σε αγροτικές εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θλίψη για την απώλεια της εκπαιδευτικού Ειρήνης Καραβίτη