Τα ζώδια σήμερα 18 Σεπτεμβρίου

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από σήμερα ο Κρόνος σε ορθή πορεία και μας ανακουφίζει από επαναλαμβανόμενες αναποδιές, δυσκολίες και εμπόδια! Ωστόσο, οι Παρορμητικοί εκπρόσωποι του Ζωδιακού, είναι αυτοί, που οφείλουν ακόμα να προσέχουν!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Κριέ, θα είναι δύσκολο να κρύψεις κάποια πράγματα που αφορούν τον εαυτό σου, αφού η έκθεση είναι δεδομένη. Φρόντισε λοιπόν να διατηρήσεις με υπευθυνότητα, ωριμότητα και σοβαρότητα, την καλή κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση! Σήμερα η γνώμη των άλλων σε ενδιαφέρει λίγο περισσότερο από ό,τι συνήθως και θα νιώσεις αρκετές φορές σαν να σε τεστάρουν ή σαν να περνάς από κριτική επιτροπή! Οι ανησυχίες σου ωστόσο μέχρι το τέλος της ημέρας, θα έχουν ξεπεραστεί, αφού η τύχη είναι σαφώς με το μέρος σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Είσαι αρκετά συγκρατημένος ερωτικά σήμερα και έχεις αρκετές επιφυλάξεις όσον αφορά την συναισθηματική σου προβολή στο άτομο που σε ενδιαφέρει! Ωστόσο, καλό θα ήταν να κάνεις το πρώτο βήμα εσύ, είτε για να τον προσεγγίσεις, είτε για να λύσετε τυχόν διαφορές μεταξύ σας, επιδιώκοντας μία συζήτηση ήρεμη, ώριμη και έντιμη! Για τους ελεύθερους, ένας έρωτας μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, είναι πολύ πιθανός τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δουλεύεις σκληρά και αυτό αναγνωρίζεται στην καριέρα, ακόμα και με οικονομικές αποδοχές ως έπαινο! Άψογη η σχέση σου με τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεσαι, ιδίως με τους ανωτέρους σου!


 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Ταύρε, ξυπνάς με κέφι και αισιοδοξία! Νιώθεις έντονα την επιθυμία να ξεφύγεις από την καθημερινότητα, να βγεις έξω, να συναντήσεις κόσμο και να περάσεις όμορφα! Φυσικά, αν αυτό δεν είναι εφικτό, λόγω υποχρεώσεων, μπορείς να πραγματοποιήσεις αυτήν την… διαφυγή, απλά και μόνο με το μυαλό σου! Σχεδίασε ένα ταξίδι, οργάνωσε μία κοινωνική έξοδο, βρες καινούργιους τρόπους να εμπλουτίσεις τα ενδιαφέροντα σου και ακόμα κι αν δεν γίνεται να συμβούν σήμερα όλα αυτά, βάλ’τα στόχο, για την ερχόμενη περίοδο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κινήσει το ενδιαφέρον σου ένα άτομο διαφορετικό από αυτά που έλκεσαι συνήθως ή ακόμα και άλλης εθνικότητας! Μην φοβηθείς να πεις ναι στο διαφορετικό, γιατί αναμένεται συναρπαστικό! Αν είσαι ήδη σε κάποια σχέση, μην κλειστείτε στο σπίτι με τον σύντροφο! Κάντε μία βόλτα ή βγείτε για φαγητό σε ένα εστιατόριο με ιδιαίτερα πιάτα ή διακόσμηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, βάζεις πολλούς στόχους ταυτόχρονα και στο τέλος δεν προλαβαίνεις! Βάλε λοιπόν έγκαιρα, σωστές προτεραιότητες! Οικονομικά, πες ναι σε συμφωνίες σήμερα, όχι όμως σε έξοδα που δεν είναι αναγκαία!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα βιώσεις διαθέσεις και συναισθήματα, τα οποία θα σε κάνουν να αντιμετωπίσεις διαφορετικά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου! Λόγω κάποιων αποκαλυπτικών γεγονότων, θα γίνεις αρκετά πιο καχύποπτος με κάποιους ανθρώπους και θα προσπαθήσεις να εντρυφήσεις πιο βαθιά από τα λόγια τους. Με την βοήθεια της πειθούς, αλλά και της διορατικότητας σου, θα καταφέρεις να φέρεις τους πάντες «με τα νερά σου» και να πετύχεις τους σκοπούς σου! Προσπάθησε μόνο να αποφύγεις παρεξηγήσεις, επειδή πιθανόν να γίνεις λίγο πιο αδιάκριτος, από ό,τι συνήθως!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ετοιμάσου σήμερα για έντονες συναισθηματικές εμπειρίες! Η έλξη και η γοητεία, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της ημέρας, όπως και η βελτιωμένη σεξουαλική ζωή! Αν θες να σαγηνεύσεις τώρα, το άτομο που σε ενδιαφέρει, μπορείς να το καταφέρεις πιο εύκολα από ποτέ! Ακόμα και με ένα σου βλέμμα ή μία μόνο λέξη! Αν είσαι δεσμευμένος, πες ναι σε αισθησιασμό και όχι σε ζήλια σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η προσήλωσή σου στην δουλειά, σήμερα ανταμείβεται, κυρίως με οικονομικά έξτρα κέρδη! Συνέχισε έτσι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, ήρθε η ώρα να στρέψεις την προσοχή σου στις πιο προσωπικές σου σχέσεις, να επιδιώξεις βελτίωση αυτών και να εκφραστείς με πιο συναισθηματικό τρόπο απ΄ό,τι εκφράζεσαι συνήθως. Τα αγαπημένα σου πρόσωπα και οι στενοί σου συνεργάτες ή φίλοι, είναι τώρα πιο σημαντικοί από ποτέ, γι’αυτό καλύτερα να αποφύγεις εγωισμούς ή υποκειμενικότητα. Αν θες όντως ενδυνάμωση σχέσεων, ο σωστός τρόπος είναι η προσαρμοστικότητα και όχι η ανούσια κόντρα! Κράτα χαμηλούς τόνους και θα μπορέσεις να απολαύσεις την αρμονία και την γαλήνη που επιθυμείς την σημερινή ημέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένας συνάδελφος σήμερα θα ζητήσει ή θα προσφέρει βοήθεια! Είναι ευκαιρία, να δείξεις πόσο καλός συνεργάτης είσαι! Μην πάρεις σήμερα απόφαση για μία νέα σημαντική αγορά, γιατί δεν έχεις «καθαρό» μυαλό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις ανάγκη από συντροφικότητα, ασφάλεια και συναισθηματική υποστήριξη στην ερωτική ζωή σήμερα! Ναι, λόγω της αυξημένης σου γοητείας, αν είσαι ελεύθερος, είναι πολύ πιθανό, να κάνεις σήμερα μία αξιόλογη γνωριμία, πολλά υποσχόμενη! Αν είσαι δεσμευμένος ήδη, θα πρέπει να προσέξεις μόνο την τάση σου για υπερβολικές απαιτήσεις! Αν το καταφέρεις αυτό, θα απολαύσετε μαζί με τον σύντροφο, στιγμές τρυφερότητας και αγάπης!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, αποφασίζεις να ασχοληθείς με τις άμεσες ανάγκες της καθημερινότητας σου και να διευθετήσεις υποχρεώσεις και… τρεξίματα! Καταφέρνεις και τακτοποιείς ζητήματα που έχουν να κάνουν με έμπρακτη προσφορά βοήθειας, προσωπική υγιεινή, φροντίδα και καθαριότητα σπιτιού, οργάνωση χρόνου και γενικά βελτίωση της καθημερινότητας! Υπάρχει περίπτωση τώρα, να σε απασχολήσει θετικά ή αρνητικά, ένα θέμα που έχει να κάνει με το κατοικίδιο σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ερωτικά είσαι αρκετά εγκρατής και μάλλον σε χαρακτηρίζει συναισθηματική καταστολή. Ωστόσο, η εμφάνιση σου είναι στα καλύτερα της και θα έχεις σίγουρα πολλές κατακτήσεις και θαυμαστές αν είσαι ελεύθερος, ενώ αν είσαι δεσμευμένος, θα λάβεις λεκτικά ή έμπρακτα, τον θαυμασμό του συντρόφου σου! Πρόσεξε μόνο μην πέσεις στην παγίδα της τελειομανίας και έχεις συνεχώς απαιτήσεις από το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, θα διαπρέψεις σήμερα και ένας σου στόχος επιτυγχάνεται! Πολλές οι υποχρεώσεις, πολλά τα έξοδα, πολλά και τα άγχη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, σήμερα είναι μία ημέρα γεμάτη απολαυστικές εμπειρίες, καλοπέραση και λάμψη! Έχεις ιδιαίτερη τύχη σχετικά με υποθέσεις που έχουν να κάνουν με ψυχαγωγικές δραστηριότητες, θέματα παιδιών, θέματα καρδιάς, καλλιτεχνικές δράσεις και δημιουργικές απασχολήσεις! Προσπαθείς αποτελεσματικά, να τραβήξεις τα βλέμματα και την προσοχή των άλλων, γεγονός που σε γεμίζει κέφι, ικανοποίηση και φυσικά αυτοπεποίθηση! Πέρασε, όσο πιο όμορφα μπορείς, την σημερινή ημέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Είσαι ιδιαίτερα ρομαντικός, γοητευτικός, παθιασμένος και λαμπερός σήμερα, γεγονός που θα φέρει πολλές κατακτήσεις στα πόδια σου! Οι ευκαιρίες θα είναι πολλές για σένα που είσαι ελεύθερος, ώστε να κάνεις ένα νέο συναρπαστικό νέο ξεκίνημα! Αν είσαι δεσμευμένος, σε χαρακτηρίζει αστάθεια στις ερωτικές σου υποθέσεις και ίσως κάποιες στιγμές συμπεριφερθείς με έπαρση ή εγωισμό στον σύντροφο, χωρίς όμως πραγματικά να το θες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, είσαι ιδιαίτερα ικανός και αποτελεσματικός, κυρίως για λόγους αναγνώρισης! Μην επιλέγεις να προβάλλεις τον εαυτό σου, κάνοντας υπερβολικά έξοδα!

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η σημερινή ημέρα, φίλε Ζυγέ, είναι μια ιδανική ευκαιρία να ασχοληθείς με τον προσωπικό σου χώρο, το σπίτι και την οικογένεια σου. Έχεις έντονα την ανάγκη, να ησυχάσεις από τον έξω κόσμο και από κοινωνικές συναναστροφές, που τελευταία μονοπώλησαν το ενδιαφέρον σου! Επέλεξε λοιπόν τώρα, να περάσεις ευχάριστες, χαλαρωτικές στιγμές στο σπίτι με τους δικούς σου ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν! Κατάλληλη ημέρα επίσης, να κάνεις ενδοσκόπηση στις ψυχικές σου ανάγκες και στα συναισθήματα σου, ώστε να καταλάβεις τι ακριβώς χρειάζεσαι στην ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος θα κάνεις σήμερα, μια συνειδητή προσπάθεια για να προσεγγίσεις ένα άτομο του παρελθόντος. Ωστόσο, καλό θα ήταν, να περιμένεις από τον άλλο το πρώτο βήμα, ώστε να αποφύγεις απογοητεύσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι αρκετά υπερπροστατευτικός με τον σύντροφο και ίσως παραπονιάρης! Άνοιξε το μυαλό σου, άσε του χρόνο και χώρο και προσπάθησε να μην πιέζεις καταστάσεις, ιδίως συναισθηματικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά έχεις άριστη απόδοση, παρά την αδικαιολόγητη σημερινή σου επαγγελματική ανασφάλεια! Θα χρειαστεί να κάνεις κάποια παραπάνω έξοδα σήμερα για οικογενειακούς ή οικιακούς λόγους!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ σήμερα θα ενδιαφερθείς για βαθύτερη και πιο ουσιαστική επικοινωνία με τους γύρω σου! Ξέρεις πώς να εκφράσεις αυτό που σκέφτεσαι και οποιαδήποτε συζήτηση επιδιώξεις τώρα, θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα και θα σε ικανοποιήσει συναισθηματικά και ψυχικά! Προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε μεγάλα λόγια, κουτσομπολιά ή ψέματα, έστω και αθώα, γιατί κινδυνεύεις να εκτεθείς! Προσπάθησε με σωστή συζήτηση, να διατηρήσεις καλές σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς, αλλά και γείτονες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα για σένα που είσαι δεσμευμένος, ιδίως να επιδιώξεις μία ήρεμη και ομαλή συζήτηση με το ταίρι σου! Προσπάθησε μόνο να είσαι αντικειμενικός στα λόγια σου! Για σένα που είσαι ελεύθερος, αναμένεται μία ημέρα γεμάτη, φλερτ, ερωτικές επαφές, επικοινωνίες και συναντήσεις, αλλά και ευκαιρίες για καινούργιες γοητευτικές γνωριμίες, που θα σου τραβήξουν το ενδιαφέρον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, αλλά και οικονομικά χάνεις τον έλεγχο, λόγω της υπερβολικής ανεμελιάς και παιδικότητας που σε διακρίνει σήμερα! Μείνε ώριμος και συγκρατημένος!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα υπάρξουν κάποια γεγονότα που ενδεχομένως να σου δημιουργήσουν ανασφάλεια και θα πλήξουν την αυτοεκτίμησή σου. Κάποιες σχέσεις ή καταστάσεις, που μέχρι τώρα είχες δεδομένες, αλλάζουν και αυτό ίσως σε αγχώσει! Προσπάθησε λοιπόν να προστατέψεις τα κεκτημένα σου την σημερινή ημέρα, ώστε να ανακτήσεις την αίσθηση σιγουριάς και ασφάλειας, που τόσο έχεις ανάγκη. Φρόντισε μόνο να μην βρεις διέξοδο σε διατροφικές υπερβολές, που αργότερα ενδεχομένως να μετανιώσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η θετική πλευρά της ημέρας είναι σαφώς η αισθησιακή και παθιασμένη ατμόσφαιρα, που οφείλεις να εκμεταλλευτείς, ιδίως αν έχεις ήδη ταίρι. Ωστόσο η ημέρα έχει και αρνητική πλευρά, η οποία αφορά την τάση σου για κτητικότητα, ζήλια και ισχυρογνωμοσύνη, χαρακτηριστικά τα οποία πρέπει να συγκρατήσεις, αν δεν θες να έχεις απώλειες! Μην προκαλείς ανούσιες κόντρες λοιπόν, λόγω συναισθηματικών εναλλαγών!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ημέρα δίνει μια αστάθεια στα οικονομικά σου ζητήματα. Επαγγελματικά οι καταστάσεις θα εναλλάσσονται συχνά! Κάνε υπομονή, μία μέρα είναι και θα περάσει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Αιγόκερε, αν φερθείς έξυπνα σήμερα, χωρίς νευρικότητα και ξεσπάσματα, θα έχεις φήμη, θετικές εξελίξεις και ευχάριστες αλλαγές. Μπορείς εύκολα να γίνεις ο επικεφαλής των καταστάσεων και κινήσεις εσύ τα νήματα, σε υποθέσεις που θες τώρα να δρομολογηθούν! Είσαι ικανός, έξυπνος, με ταλέντο στους σχεδιασμούς και στα νέα ξεκινήματα! Προσπάθησε λοιπόν, να προωθήσεις αυτόν τον βελτιωμένο σου εαυτό και πετύχεις σήμερα σκοπούς και στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις σήμερα ιδιαίτερα αυξημένη διαίσθηση και ευαισθησία στον ερωτικό τομέα και στηρίζεσαι περισσότερο στο ένστικτο, παρά στην λογική σου. Αυτό ενδεχομένως να σε οδηγήσει σε απογοητεύσεις και διαψεύσεις, ιδίως αν περιμένεις από τον άλλο να δείξει το ενδιαφέρον του! Ωστόσο, η προσωπική σου γοητεία, σε βοηθά απόλυτα, στο να έχεις νέες κατακτήσεις και ερωτικές επιτυχίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, είσαι αρκετά επιρρεπής στα λάθη σήμερα, λόγω παρορμητικότητας! Θα πρέπει λοιπόν, να γίνεις άμεσα πιο υπεύθυνος, όπως επίσης να περιορίσεις και τα έξοδα σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Υδροχόε, θα νιώσεις την επιθυμία και την ανάγκη, να αποσυρθείς κοινωνικά και να προστατέψεις τα μυστικά σου, αλλά και να κρατήσεις την ιδιωτική σου ζωή, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Όλη αυτή η στάση σου, θα εξυπηρετήσει απόλυτα τους σκοπούς σου, αφού μέσα από αποκαλύψεις που αφορούν άλλους, θα διαπιστώσεις ποιοι πραγματικά σε αγαπούν, ποιοι είναι ειλικρινείς και ποιοι όντως θέλουν το καλό σου! Μην διστάσεις να στηριχτείς στην διαίσθηση σου! Είναι αυτή που θα σου δώσει τις σωστές απαντήσεις σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αποφασίζεις την σημερινή ημέρα, να κρατήσεις την συναισθηματική σου ζωή μυστική. Αυτό μπορεί να σημαίνει, είτε ότι θες να προστατέψεις την ευτυχία σου με τον σύντροφο, από τυχόν ζήλια και φθόνο για την σχέση σας, είτε ότι ένας απαγορευμένος έρωτας σου τραβά τώρα το ενδιαφέρον και πρέπει οπωσδήποτε να παραμείνει στο παρασκήνιο! Αν περιμένεις κάποια κίνηση ή μήνυμα, από το άτομο που σε ενδιαφέρει, ίσως αυτό γίνει τις βραδινές ώρες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα υπάρξουν ίσως κάποια προβλήματα συνεννόησης με τους συναδέλφους, γεγονός που θα σε κάνει να κλειστείς στον εαυτό σου! Οικονομικά έχεις εύνοια, ιδίως αν θες να κάνεις μία συμφωνία σήμερα!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα η συναισθηματική επαφή με φίλους θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, αγαπητέ Ιχθύ. Εάν θες να πεις ή να συζητήσεις κάτι συγκεκριμένο με κάποιον φίλο σου, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ειπωθεί και να συζητηθεί. Ακόμα κι αν πρόκειται για ένα αρκετά ευαίσθητο ή αμήχανο θέμα, οι επαφές με τους φίλους σου είναι τόσο ευνοημένες, που θα βρεις σίγουρα τον σωστό τρόπο να το αναφέρεις! Γενικά, λόγω γεγονότων και συγκυριών οι φιλικές σχέσεις τώρα, είναι πολύ πιο ουσιαστικές και φυσικά βοηθητικές στους προσωπικούς σου στόχους και όνειρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έντονη επίδραση στην ερωτική σου ζωή, θα έχει κάποια φίλη ή φίλος σου σήμερα! Είτε θα σου μεταφέρει μία είδηση από το άτομο που σε ενδιαφέρει, γεγονός που θα σε χαροποιήσει και θα σε κάνει να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα, είτε θα σε συμβουλέψει σχετικά με την σχέση σου, ώστε να λύσεις τυχόν προβλήματα που υπάρχουν αυτήν την περίοδο με τον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, είναι καλή ευκαιρία τώρα να επανεξετάσεις κάποιους στόχους και να υλοποιήσεις τις ιδέες σου! Οικονομικά, στην ζυγαριά έσοδα-έξοδα, δυστυχώς σήμερα νικούν τα έξοδα…

Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε επίσης