Ο υπουργός Υγείας συναντήθηκε με τους γονείς του μικρού Παναγιώτη- Ραφαήλ, μετά την εκστρατεία υπογραφών όπου μετείχε το tempo24!

17/09/2019 | 22:04

Με τους γονείς του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ Γλωσσιώτη συναντήθηκε στο υπουργείο Υγείας ο Βασίλης Κικίλιας και συζήτησε μαζί τους για την κατάσταση της υγείας του παιδιού.  Ο μικρός Ραφαήλ από ηλικία 3 μηνών διαγνώστηκε με σοβαρή εκφυλιστική νόσο του μυϊκού συστήματος η οποία διαταράσσει την ικανότητα κατάποσης και αναπνοής. 

Να σημειωθεί πως η οικογένεια είχει ξεκινήσει μαι εκστρατεία υπογραφών για να ευαισθητοποιηθεί ο υπουργός Υγείας, στην οποία ενεργά μετείχε και το tempo24 (Δείτε εδώ).

Ο υπουργός Υγείας συναντήθηκε με τους γονείς του μικρού Παναγιώτη- Ραφαήλ, μετά την εκστρατεία υπογραφών όπου μετείχε το tempo24!

Το παιδί έχει ήδη υποβληθεί σε θεραπεία με φαρμακευτική αγωγή η οποία εξασφαλίζει σταθερότητα στην κατάσταση της υγείας του, αλλά δεν αποτελεί οριστική λύση στο πρόβλημα του. Στους γονείς έχει προταθεί πρωτοποριακή γονιδιακή θεραπεία η οποία γίνεται στην Αμερική.

Όπως είπε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας στους γονείς του παιδιού και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, το Ανώτατο Υγειονομικό Συμβούλιο έχει ήδη αποταθεί στους ειδικούς επιστήμονες, οι οποίοι θα καταθέσουν μέσα στις επόμενες ημέρες την άποψή τους, σχετικά με την αποτελεσματικότητα της προτεινόμενης θεραπείας.

Ο υπουργός Υγείας συναντήθηκε με τους γονείς του μικρού Παναγιώτη- Ραφαήλ, μετά την εκστρατεία υπογραφών όπου μετείχε το tempo24!

 

 

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρή σεισμική δόνηση “κούνησε” την Πάτρα – Αισθητός σε όλη την Αχαΐα – Δείτε το επίκεντρο

Τραγωδία με μία νεκρή στην Κέρκυρα: Μητέρα και κόρη έπεσαν με το αυτοκίνητό τους σε ποτάμι (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Ανήλικη βρέθηκε αναίσθητη μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Δύο συλλήψεις από την Αστυνομία

Πάτρα – Πύργος: Το κόστος των διοδίων στο νέο αυτοκινητόδρομο

Δυτ. Ελλάδα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας Αλέξης Μυλωνόπουλος – Ήταν μόλις 48 ετών

Πάτρα: Άγριος ξυλοδαρμός ντελιβερά από τουλάχιστον τέσσερα άτομα – Αποπειράθηκαν να τον ληστέψουν, άμεσες συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ

Ολυμπία Οδός: Το 2026 ξεκινά η προσπάθεια χρηματοδότησης για το τμήμα Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα

Στις 2 μ.μ στην κυκλοφορία ο ολοκληρωμένος οδικός άξονας της Πατρών-Πύργου – Τελετή παράδοσης παρουσία Χρ. Δήμα (ΦΩΤΟ)