Ποκετίνο: «Εάν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι κόντρα στον Ολυμπιακό θα υποφέρουμε»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο προπονητής της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποκετίνο στη συνέντευξη Τύπου, εν όψει της αυριανής (18/9, 19.55, Cosmote Sport 2) μονομαχίας των δύο ομάδων στο «Καραϊσκάκη» για την πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο τεχνικός των Λονδρέζων μεταξύ άλλων επισήμανε ότι σέβεται τους Πειραιώτες, τονίζοντας παράλληλα ότι αν η ομάδα του δεν αγωνιστεί με συγκέντρωση στο εν λόγω ματς θα υποφέρει, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Για το πώς περιμένει το παιχνίδι: «Περιμένω ένα σκληρό και δύσκολο παιχνίδι. Σεβόμαστε πολύ τον Ολυμπιακό, όμως πρέπει να δείξουμε το επίπεδό μας και να δικαιολογήσουμε το ότι πήγαμε πέρυσι στον τελικό. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα και στην έδρα του κάνει πολύ καλές εμφανίσεις. Έχει μεγάλο κίνητρο, παίζει στην έδρα του, έχει πολύ καλή ομάδα και θα έχει υψηλές απαιτήσεις. Εάν δεν παίξουμε καλά και δεν είμαστε συγκεντρωμένοι θα υποφέρουμε».

Για την επιστροφή της Τότεναμ μετά τον χαμένο τελικό: «Ήταν μία μακρά περίοδος. Ήταν δύσκολο όταν χάνεις τον τελικό. Πικρό συναίσθημα. Θέλουμε να ξεκινήσουμε καλά και είναι μεγάλη πρόκληση που παίζουμε φέτος στο θεσμό. Ανυπομονούμε γι΄ αυτήν την χρονιά. Ξέρουμε πως θα παίξουμε σε μία εξαιρετική και δύσκολη ατμόσφαιρα αλλά το περιμένουμε πώς και πώς».

Για το αν μπορεί η Τότεναμ να ξαναπαίξει στον τελικό: «Πολλοί μας θεωρούν υποψήφιους για τον τελικό. Για να επαναλάβουμε την περσινή πορεία θα πρέπει να δώσουμε ό,τι καλύτερο. Πρέπει να δείξουμε ποιότητα. Εγώ δεν κοιτάω τόσο μακριά. Είναι νωρίς ακόμα και δεν με ενδιαφέρει και τόσο. Είμαστε συγκεντρωμένοι για αύριο. Να προσπαθήσουμε να νικήσουμε και να ξεκινήσουμε καλά».

Για το αν θα κάνει ροτέισον και την καλή εμφάνιση στο τελευταίο ματς με την Κρίσταλ Πάλας: «Η ομάδα πράγματι πήγε πολύ καλά. Δεν είχε να κάνει με τον αντίπαλο. Εμείς πρέπει να αποδίδουμε στον μέγιστο βαθμό. Όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι να προσφέρουν. Έχουμε μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα, αλλά σε 21 μέρες θα έχουμε 7 ματς. Αύριο θα έχουμε αλλαγές για διαφορετικούς λόγους, αλλά θα κρατήσουμε την ποιότητά μας».

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ