Παντελής Μαυρίδης: ‘’Πώς η «Επιλογή Γνώσης» οδηγεί ένα μαθητή στην επιτυχία’’!

Στον απόηχο των πανελλαδικών εξετάσεων

Οι επιτυχίες των μαθητών του φροντιστηρίου «Επιλογή Γνώσης» συνεχίστηκαν και φέτος με το ποσοστό επιτυχίας να φτάνει το 100%. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι οι περισσότεροι από τους μαθητές αυτούς εισάγονται στη σχολή της πρώτης προτίμησης.

  Σήμερα φιλοξενούμε τις απόψεις του ιδιοκτήτη του φροντιστηρίου κ. Παντελή Μαυρίδη.

ΔΗΜ: Πού αποδίδετε τις νέες επιτυχίες των μαθητών σας;

ΜΑΥΡ: Η επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις  και μάλιστα σε υψηλόβαθμες σχολές δεν είναι ποτέ   

            τυχαία . Για να έρθει, πρέπει να ικανοποιούνται δύο βασικές προϋποθέσεις:

            α) Σταθερό και συστηματικό διάβασμα από την πλευρά του μαθητή  και

             β) οργανωμένη και ποιοτική προετοιμασία που εντοπίζει εγκαίρως τα όποια κενά γνώσεων των μαθητών και με εξειδικευμένο σχέδιο, ανά μαθητή, τα καλύπτει.

ΔΗΜ: Πώς ακριβώς το επιτυγχάνετε αυτό;

ΜΑΥΡ: Πρώτα απ΄όλα στο φροντιστήριο υπάρχουν έμπειροι καθηγητές, ιδιαίτερα γνωστοί στον εκπαιδευτικό κόσμο της Πάτρας και καταξιωμένοι, εδώ και χρόνια, μέσα από τη  σκληρή δουλειά και τη συνέπειά τους.

Η ικανότητα, η εμπειρία και η ισχυρή προσωπικότητα των καθηγητών αυτών μπορούν να εμπνεύσουν και να καθοδηγήσουν τους μαθητές μας στον δρόμο προς την επιτυχία.

Παράλληλα, στο φροντιστήριο λειτουργούν ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα, ενώ υπάρχει, επίσης, η δυνατότητα παράδοσης ιδιαιτέρων μαθημάτων.

Την ίδια στιγμή,  η δωρεάν χορήγηση σημειώσεων, που ανανεώνονται και εμπλουτίζονται διαρκώς –αυτό είναι άλλωστε το πλεονέκτημά τους έναντι των βιβλίων- επιτρέπει στους μαθητές μας να αποκτούν μια ολοκληρωμένη άποψη για το γνωστικό αντικείμενο κάθε μαθήματος.

Επιπρόσθετα δε, τα εβδομαδιαία διαγωνίσματα, σε όλα τα μαθήματα , εξοικειώνουν τους μαθητές μας με την ψυχολογική και τη χρονική πίεση των εξετάσεων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι μαθητές μας να προετοιμάζονται κατάλληλα, ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε δυσκολία εμφανιστεί στις εξετάσεις.

ΔΗΜ: Πώς μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει μαζί σας;

ΜΑΥΡ: Βρισκόμαστε σε τρεις ορόφους επί της Παντανάσσης 34. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι 2610223399 και 6939115990 και το email  [email protected]

Διαβάστε επίσης