Ο Μπραντ Πιτ μιλά με αστροναύτη στο Διάστημα - ΒΙΝΤΕΟ

ΤΊ ΕΊΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΟΥΝΕΙ

Αφού υποδύθηκε τον αστροναύτη στη νέα του ταινία, ο Μπραντ Πιτ είχε την ευκαιρία να φτάσει η φωνή του στο Διάστημα, αφού συνομίλησε με αστροναύτη που βρίσκεται στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Ο Πιτ πήγε στην έδρα της Ουάσινγκτον στη NASA, από όπου συνομίλησε με τον Αμερικανό αστροναύτη Νικ Χέιγκ για 20 λεπτά. Ολο αυτό έγινε στο πλαίσιο της προώθησης της ταινίας «Ad Astra», στην οποία ο Πιτ υποδύεται έναν αστροναύτη που συμμετέχει σε επικίνδυνη αποστολή, στα όρια του ηλιακού συστήματος.

Πιτ: Εγώ είμαι καλύτερος ή ο Κλούνεϊ;

Αφού είχε την ευκαιρία, ο Μπραντ Πιτ δεν αντιστάθηκε στον πειρασμό. Ζήτησε από τον Χέιγκ να του πει ποιος είναι καλύτερος στον ρόλο του αστροναύτη, ο ίδιος ή ο φίλος του, ο Τζορτζ Κλούνεϊ, που είχε «βρεθεί» στο διάστημα παίζοντας στο «Gravity». «Με βάση τις γνώσεις σου, ποιος ήταν πιο πιστευτός, ο Κλούνεϊ ή ο Πιτ;», ρώτησε τον αστροναύτη, ο οποίος γέλασε και του είπε: «Εσύ ήσουν, απολύτως!».

Ο Πιτ συζήτησε με τον αστροναύτη και για τις απρόσμενες επιπτώσεις που έχει η ζωή σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας. «Η σκλήρυνση του δέρματος στα πόδια μου γρήγορα εξαφανίστηκε καθώς δεν περπατούσα πλέον στα πέλματά μου. Όμως, απέκτησα κάλους στο πάνω μέρος των ποδιών μου, στο μεγάλο δάκτυλο, καθώς συνεχώς προσπαθώ να γαντζωθώ χρησιμοποιώντας το μεγάλο μου δάκτυλο», είπε ο Χέιγκ, σύμφωνα με το ΑΠΕ. «Είναι απίστευτο!», ήταν η αντίδραση του Μπραντ Πιτ.