Στο tempo24.news ο Δικηγόρος του 27χρονου Αιγιώτη που κατηγορείται για βιασμό 50χρονης - Τι αποκαλύπτει

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΔΡΑΣΤΗ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

"Αρνείται κατηγορηματικά και με πάθος τον χαρακτηρισμό του αδικήματος που του καταλογίζεται", δήλωσε στο tempo24.news, o Γιώργος Μαμάσης Δικηγόρος του 27χρονου Αιγιώτη σε βάρος του οποίου ασκήθηκε δίωξη για βιασμό, μετά από καταγγελία 50χρονης.

Υπόθεση βιασμού - Αίγιο: Τι είπε στους Αστυνομικούς ο 30χρονος - Εκ νέου για νοσηλεία η 50χρονη

Ο κ. Μαμάσης για λογαριασμό του εντολέα του επανέλαβε τους αρχικούς ισχυρισμούς του 27χρονου, ότι δηλαδή η σεξουαλική πράξη έγινε με τη συναίνεση της 50χρονης, γεγονός που αντικρούει η άλλη πλευρά.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία της υπόθεσης και οπως αποκαλύπτει στο tempo24.news, ο συνήγορος υπεράσπισης του φερόμενου δράστη, η 50χρονη φέρεται να είχε τηλεφωνική επικοινωνία μετά το συμβάν με τον νεαρό. 

mamasis.jpg

(ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΜΑΣΗΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ 27ΧΡΟΝΟΥ)

Πρόκειται για ένα νεαρό που ζει με την οικογένεια του και εργάζεται, έχει λευκό ποινικό μητρώο και αυτοβούλως παρουσιάστηκε στην Αστυνομία, παραδεχόμενος οτι συνευρέθη σεξουαλικά με τη γυναίκα, χωρίς ωστόσο να αποδέχεται τις κατηγορίες που του προσάπτονται, ανέφερε ο κ. Μαμάσης.

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης  "δείχνουν" σεξουαλική συνεύρεση και παρά φύση, αλλά και κάποιες εκδορές. 

Υπενθυμίζεται, πως η 50χρονη τα ξημερώματα της Κυριακής μετέβει στο Νοσοκομείο Αιγίου, ζητώντας ιατρική βοήθεια και κατήγγειλε το περιστατικό. Πληροφορίες θέλουν να έχει εισαχθεί εκ νέου στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα, αντιμετωπίζοντας προβλήματα γυναικολογικής φύσεως, όπου και παραμένει για νοσηλεία.

Ο 27χρονος οδηγήθηκε τη Δευτέρα στον Εισαγγελέα Αιγίου, όπου του άσκησε δίωξη για την κατηγορία του βιασμού, ζήτησε και πήρε προθεσμία για ν' απολογηθεί την Πέμπτη. 

Μαρία Παπαγιαννακοπούλου

 

 

 

Διαβάστε επίσης