Πάτρα: Συγκέντρωση και πορεία αύριο από αντιεξουσιαστές για τον Παύλο Φύσσα

Με αφορμή 6 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ομάδες του αντιεξουσιαστικού χώρου, διοργανώνουν πορεία και συγκέντρωση, την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου στις 6μμ, μπροστά από το πρώην Παράρτημα του Πανεπιστημίου.

Μάλιστα σε ανακοίνωση που εξέδωσαν και αναρτήθηκε σε γνωστό διαδικυακό χώρο αναφέρουν:

6 χρόνια μετά τη δολοφονίατου Παύλου Φύσσα από φασίστες…

H αλλαγή της πολιτικής διαχείρισης με τις εκλογές της 7ης Ιουλίου σηματοδοτεί τη συνέχιση, με ακόμα σκληρότερους όρους, της επίθεσης του κράτους και του κεφαλαίου στην πλειοψηφία της κοινωνίας. Το κράτος ορίζει τον εσωτερικό εχθρό και χωρίς να χάνει χρόνο εξαπολύει ένα πρώτο κύμα κατασταλτικής επίθεσης σε βάρος του. Αναρχικοί, αγωνιστές, μετανάστες, πρόσφυγες και εργάτες θα βρεθούν το επόμενο διάστημα στο στόχαστρο της κρατικής επιθετικότητας, έτσι ώστε να επιβληθεί η υποταγή.

Σε αυτή τη φάση, το κράτος υιοθετεί πλήρως την ακροδεξιά ατζέντα και ενσωματώνει στους κατασταλτικούς μηχανισμούς του την παρακρατική δράση των ταγμάτων εφόδου. Διατηρεί πάντα τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τους φασίστες ως εφεδρεία του όταν αυτό χρειαστεί ξανά.

Παράλληλα, η συντριπτική επίθεση που εξαπολύει η κυβέρνηση συμπληρώνεται από ένα σύνολο εξαγγελιών αντεργατικών νομοσχεδίων και επιθετικών πολιτικών. Μέσα σε όλα αυτά, η κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου ολοκληρώνει το παζλ της αντικατασταλτικής στρατηγικής που κυριαρχεί στην ατζέντα της νέας κυβέρνησης.

Ενάντια στην κρατική και καπιταλιστική βαρβαρότητα να προτάξουμε την ταξική και διεθνιστική αλληλεγγύη μεταξύ των καταπιεσμένων.

Ενάντια στην καταστολή να υψώσουμε οδόφραγμα αλληλεγγύης και να αναζωπυρώσουμε τις κοινωνικές και ταξικές αντιστάσεις.

Σήμερα, 6 χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από το χρυσαυγίτη Ρουπακιά, να βρεθούμε ξανά στους δρόμους, εκεί όπου τσακίζεται στην πράξη ο φασισμός, εκεί όπου όλα ακόμα είναι ανοιχτά…

Δεν ξεχνάμε – Δεν συγχωρούμε!

ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ – ΚΕΦΑΛΑΙΟ – ΦΑΣΙΣΤΕΣ

OYTE BHMA ΠΙΣΩ!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

NO PASARAN!

ANTIKΡΑΤΙΚΗ-ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ-ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ
Τετάρτη 18/9 στις 18.00 από το Παράρτημα

αναρχική ομάδα δυσήνιος ίππος/ΑΠΟ & συντρόφισσες-οι

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ