Νέα επιχείρηση στα Εξάρχεια: Συνελήφθη 18χρονος Τυνήσιος για διακίνηση ναρκωτικών

16/09/2019 | 22:48

Ένας 18χρονος Τυνήσιος συνελήφθη στην πλατεία Εξαρχείων, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, καθώς και για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, σε μια ακόμη ειδική αστυνομική δράση στην περιοχή, που πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής και τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε. Παράλληλα προσήχθησαν 11 άτομα.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 13 συσκευασίες που περιείχαν 24,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης καθώς και 4 συσκευασίες με 1 γραμμάριο κοκαΐνης.

Ο 18χρονος, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Αναστάτωση σε συρμό του Προαστιακού – Άνδρας παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικο κορίτσι, συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Μας πήρε και μας σήκωσε και σήμερα ο αέρας – Δεν σταματούν τα περιστατικά με πτώσεις δένδρων και αιωρούμενα αντικείμενα

Πάτρα: Έπεσε το δένδρο και δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι τους!