Υπόθεση βιασμού στο Αίγιο - Προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη πήρε ο 30χρονος - Τί είπε για την καταγγελία της 50χρονης

στην αστυνομία

Νεότερα:

Προθεσμία μέχρι την Πέμπτη προκειμένου να απολογηθεί, ζήτησε ο 30χρονος που κατηγορείται για βιασμό 50χρονης γυναίκας, τα ξημερώματα της Κυριακής στο Αίγιο, όπως έγραψε χθες το μεσημέρι το tempo24.

Ο κατηγορούμενος παραμένει κρατούμενος.

--------

Σήμερα θα οδηγηθεί ενώπιον Εισαγγελέα Αιγίου, ο 30χρονος που κατηγορείται για βιασμό, μετά από καταγγελία 50χρονης.

Η υπόθεση τείνει να μετατραπεί σε "θρίλερ" καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, ο φερόμενος ως δράστης μετά τη σύλληψη του παραδέχθηκε πως είχε σεξουαλική επαφή με την καταγγέλουσα, υποστηρίζοντας ωστόσο πως έγινε με τη συναίνεση της. Από την άλλη η 50χρονη εξακολουθεί να ισχυρίζεται πως έπεσε θύμα βιασμού. 

Υπόθεση βιασμού στο Αίγιο - 50χρονη καταγγέλλει 30χρονο

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, σύμφωνα με πηγές του tempo24.news, "δείχνουν" σεξουαλική συνεύρεση και παρά φύση, αλλά και κάποιες εκδορές. 

Υπενθυμίζεται, πως η 50χρονη τα ξημερώματα της Κυριακής μετέβει στο Νοσοκομείο Αιγίου, ζητώντας ιατρική βοήθεια και κατήγγειλε το περιστατικό. Πληροφορίες θέλουν να έχει εισαχθεί εκ νέου στο Νοσηλευτικό Ίδρυματα, για προβλήματα γυναικολογικής φύσεως.

 

Διαβάστε επίσης