Δανάη Στράτου: «Είμαι τυχερή που γνώρισα και ερωτεύτηκα τον Γιάννη»

14/09/2019 | 19:08

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Δανάη Στράτου στην πρεμιέρα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα». Η ίδια, δεν δίστασε να απαντήσει στους επικριτές της ταινίας του Κώστα Γαβρά.

«Στο κόκκινο χαλί φόρεσα το φόρεμα που είχα σχεδιάσει για τον γάμο μου, σε μπλε χρώμα. Το κόκκινο χαλί δεν είναι τόσο γκλαμ όσο φαίνεται!» είπε αρχικά η κ.Στράτου και συνέχισε: «Θεωρώ εξωφρενική την επίθεση που γίνεται στον Κώστα Γαβρά για την ταινία του “Adults in the room”! Η ταινία είναι απαραίτητη για του Έλληνες και τους Ευρωπαίους!».

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον σύζυγό της, Γιάννη Βαρουφάκη.«Είμαι τυχερή που γνώρισα και ερωτεύτηκα τον Γιάννη! Στον Γιάννη με εκνευρίζει που ξέρει τα πάντα και συνήθως έχει δίκιο!», εξομολογήθηκε η Δανάη Στράτου.

powered by Rubicon Project

Πηγή: govastileto.gr

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ