Αχαΐα: Ξεφεύγει η κατάσταση-Πυροβολούν εξαφανίζονται και επανέρχονται ατιμώρητοι-Τρόμος για τους πολίτες

οι διαφορές ανάμεσα σε ομάδες ατόμων λύνονται με όπλα;

Ξημερώματα σε μία γειτονιά της Πάτρας. Εκεί που η νύχτα γαληνεύει και οι φιλήσυχοι πολίτες αναπαύονται, ξαφνικά στο δρόμο σταθμεύει ένα λευκό όχημα. Κανείς δεν παίρνει είδηση τι συμβαίνει, μέχρι που οι επιβαίνοντες αποφασίζουν να κάνουν τη νύχτα… μέρα.

Βγάζουν όπλο και αρχίζουν να πυροβολούν.

Το γιατί το ξέρουν μόνο οι ίδιοι και ίσως κάποιοι κάτοικοι της περιοχής που έπρεπε να πάρουν κάποιο μήνυμα.

Όμως, η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που μένουν σε μία λαϊκή γειτονιά της πόλης όπως η Γούβα, δεν γνωρίζουν. Πετάγονται έντρομοι από τα κρεβάτια τους και κάνουν τον σταυρό τους.

Οι δράστες μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες δεν εντοπίζονται. Και ίσως να μην εντοπιστούν αν παρέλθει το αυτόφωρο.

Λίγο νωρίτερα, στο Αίγιο αυτή τη φορά, άγνωστος πυροβόλησε στον αέρα με αποτέλεσμα η βολίδα να καταλήξει και να σφηνώσει σε αυτοκίνητο, που
βρίσκονταν στο κέντρο. Δικογραφία σχηματίστηκε αλλά λίγο νοιάζονται οι πολίτες για τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας και τα αυτόφωρα.

Εκείνο που σκέφτονται είναι πως αν η τύχη το ήθελε, ή στη μία ή στην άλλη περίπτωση, μπορεί να υπήρχαν τραυματίες αθώοι. Και ακόμη, ότι σε ανύποπτο χρόνο μπορεί τα επεισόδια να επαναληφθούν.

Η συνέχεια γι’ αυτούς είναι καθορισμένη: Περιμένουν το επόμενο περιστατικό, τον επόμενο πιστολέρο, να κάνει την εμφάνισή του. Όποτε εκείνος θέλει, όποτε του αρέσει.

Και οι μέρες θα κυλάνε, και όλοι θα λένε «ευχαριστούμε τον Θεό που δεν μας πήρε καμία ξώφαλτση»

Πάτρα: Τρόμος τη νύχτα στην Γούβα - Πυροβολούσαν μέσα από αυτοκίνητο!

Αίγιο: Βολίδα σφήνωσε σε αυτοκίνητο!

Διαβάστε επίσης