Βουτιά θανάτου για 50χρονη γυναίκα

12/09/2019 | 21:36

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στον Χολαργό.

Οικιακή βοηθός από τη Βουλγαρία έδωσε τέλος στη ζωή της πέφτοντας από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Βεντούρη και Αγίου Γερασίμου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα menoumeholargo.gr,  η 50χρονη αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της για λόγους τους οποίους η ίδια είχε φροντίσει νωρίτερα να αποτυπώσει σε σημείωμα που βρέθηκε μέσα στο σπίτι.

Πηγή: menoumeholargo.gr

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

Θύελλα αντιδράσεων για την τοποθέτηση Καρυστιανού για το θέμα των αμβλώσεων: “Επικίνδυνη και ακροδεξιά τοποθέτηση”