Βουτιά θανάτου για 50χρονη γυναίκα

12/09/2019 | 21:36

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στον Χολαργό.

Οικιακή βοηθός από τη Βουλγαρία έδωσε τέλος στη ζωή της πέφτοντας από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Βεντούρη και Αγίου Γερασίμου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα menoumeholargo.gr,  η 50χρονη αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της για λόγους τους οποίους η ίδια είχε φροντίσει νωρίτερα να αποτυπώσει σε σημείωμα που βρέθηκε μέσα στο σπίτι.

Πηγή: menoumeholargo.gr

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Πωλείται διαμέρισμα στα Ψηλαλώνια

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

Ο Ανεστίδης βρίζει χυδαία τον Μητσοτάκη on camera – Άθλιες αισχρότητες (ΒΙΝΤΕΟ)