Συνεργασία Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με το Υπουργείο Πολιτισμού

12/09/2019 | 18:46

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιος Αυγερινός συναντήθηκε σήμερα Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019 με την Υπουργό Πολιτισμού, κα Λίνα Μενδώνη.

Κατά την διάρκεια της συνάντησής τους, που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Πολιτισμού, συμφωνήθηκε η παροχή πολυποίκιλης και πολυδιάστατης βοήθειας από πλευράς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με προτεραιότητα κυρίως στην παροχή νοσηλευτικής κάλυψης σε επιλεγμένους αρχαιολογικούς χώρους, που θα υποδείξει το Υπουργείο Πολιτισμού.

Η Υπουργός εξέφρασε τις θερμές τις ευχαριστίες προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό τονίζοντας την διαχρονικά τεράστια ανθρωπιστική και εθελοντική προσφορά του αλλά και την πολύτιμη παρουσία του τόσο στην περιοχή της Ακρόπολης όσο και στην Αρχαία Ολυμπία.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. από την πλευρά του τόνισε ότι θα υπάρξει άμεση θετική ανταπόκριση στις προτάσεις του Υπουργείου και συνέχιση της απόλυτα επιτυχημένης συνεργασίας τους.

 

 

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Αχαΐα: Τα έκανε “γυαλιά καρφιά” στα κρατητήρια – Έσπασε τα υδραυλικά και πλημμύρισε ο τόπος – Είχε συλληφθεί αρνούμενος αλκοτέστ

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα – Άγρια επίθεση από μέλη καρναβαλικού πληρώματος σε δύο νεαρά άτομα, τους έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: Επίθεση με μπογιές και στο γραφείο του αχαιού βουλευτή Ανδρέα Κατσανιώτη

Πάτρα: Σφράγισμα 30 ημερών σε κατάστημα – Βρέθηκε ανήλικη μαζί με την ενήλικη αδερφή της, τι υποστηρίζει η μητέρα τους – ΕΓΓΡΑΦΑ