Μια φωτογραφία, μια ιστορία!

"Μια παλιά φωτογραφία, γεμάτη αναμνήσεις" , με τα λόγια αυτά ξεκινά την ανάρτησή της η πολιτευτής Αχαϊας του ΚΙΝΑΛ και αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας Κατερίονα Σολωμού με αφορμή το θάνατο του Αντώνη Λιβάνη. Και συνεχίζει: "Ο Αντώνης Λιβάνης, πριν από πολλά χρόνια σε προεκλογική ομιλία του πατέρα μου, Γρηγόρη Σολωμού, στην Πάτρα. Είχα την τιμή και τη χαρά να γνωρίζω αυτό τον τόσο ξεχωριστό άνθρωπο, καθώς με τον πατέρα μου τους ένωνε μια βαθιά και ουσιαστική φιλία και αλληλοεκτίμηση.

Ο Αντώνης Λιβάνης δημιούργησε σχολή στην πολιτική ζωή του τόπου, εισάγοντας ένα νέο ήθος, διατηρώντας διαύλους επικοινωνίας με όλες τις πολιτικές δυνάμεις, έχοντας βαθιά γνώση των θεμάτων, όντας ένας άνθρωπος ήπιων τόνων και υψηλής αποτελεσματικότητας, συνετός, ευπροσήγορος, οργανωτικός, που έχαιρε του σεβασμού όλων, με εύρος προοδευτικής πολιτικής και κοινωνικής αντίληψης.
Υπήρξε μια εμβληματική παρουσία για την παράταξή μας, ένας πιστός και εμπνευσμένος συνεργάτης του ιδρυτή του κόμματός μας Ανδρέα Παπανδρέου, με τον οποίο έγραψαν λαμπρές πολιτικές σελίδες στην ιστορία του τόπου".

Διαβάστε επίσης