Αγωνία με τον αλλοδαπό που αγνοείται – Βούτηξε στη θάλασσα με τον φίλο του αφού είχαν πιει αλκοόλ

12/09/2019 | 18:18

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης, για αγνοούμενο αλλοδαπό, στη θαλάσσια περιοχή “ΦΥΚΙΟΤΡΥΠΑ” Μυτιλήνης.
Συγκεκριμένα, το Α/Κ “ΓΛΑΥΚΗ” Λ.Μ. 940 εντόπισε και περισυνέλεξε στην εν λόγω περιοχή έναν 24χρονο αλλοδαπό από τη θάλασσα, φορώντας σωσίβιο γιλέκο και ο οποίος ζητούσε βοήθεια. Κατά δήλωση του αγνοείται ακόμη ένα άτομο, με το οποίο είχε μεταβεί για κολύμβηση μετά από κατανάλωση αλκοόλ, από την ακτή Λεμβουργείου Παναγιούδας Λέσβου και τους παρέσυραν τα θαλάσσια ρεύματα.
Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες και στην περιοχή μετέβησαν, δύο (02) περιπολικά σκάφη Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα (01) ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ, ένα πλοίο Π.Ν., ένα (01) αεροσκάφος της δύναμης FRONTEX, ένα (01) σκάφος της δύναμης FRONTEX, σκάφος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και ιδιώτης δύτης.
Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ τυχόν εξελίξεις θα αναφερθούν με νεότερο δελτίο τύπου.

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

Φονικός ξυλοδαρμός στην Πάτρα: Ένταση έξω από τα δικαστήρια, έκλεισαν το δρόμο οι συγγενείς του 31χρονου – Στον εισαγγελέα οι ιδιοκτήτες του “Αβαντάζ” (ΦΩΤΟ)