Τα δραματικά λεπτά της επίθεσης του ροτβάιλερ-Πώς κατασπάραξε το βρέφος

12/09/2019 | 17:03

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μετά την τραγωδία σε σπίτι στα Γλυκά Νερά, όπου ένα κοριτσάκι έχασε τη ζωή του το πρωί, έπειτα από την επίθεση του σκύλου, ράτσας ροτβάιλερ, της οικογένειάς του.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να δήλωσε η μητέρα στους αστυνομικούς, βρισκόταν μέσα στο σπίτι μαζί με το μωρό την ώρα που έγινε η επίθεση από το ροτβάιλερ. Ο άντρας της έλειπε, ενώ τον σκύλο τον είχαν συνέχεια στο μπαλκόνι.

Το ροτβάιλερ για άγνωστο λόγο, έσκισε τη σήτα στη μπαλκονόπορτα και έκανε επίθεση στο μωρό χωρίς η γυναίκα να προλάβει να αντιδράσει, αναφέρουν οι πληροφορίες του newsbeast.gr, σύμφωνα πάντα με όσα φέρεται να είπε η μητέρα.

Η γυναίκα κατάφερε και έβγαλε το βρέφος από το στόμα του ροτβάιλερ, έτρεξε απευθείας στο νοσοκομείο αλλά όπως φαίνεται ήταν αργά.

Πάτρα: Σύγκρουση αυτοκινήτου με τρένο-Ένας τραυματίας- Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ από την επιχείρηση απεγκλωβισμού του πρώην Λυκειάρχη

Πάτρα: Η στιγμή της σύγκρουσης συρμού του Προαστιακού με αυτοκίνητο – ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤA

Πάτρα: Τραγωδία στην Αγία Μαρίνα στα Σελλά – Άνδρας κατέρρευσε ενώ εκκλησιαζόταν

Τρεις νεκροί από σφοδρό τροχαίο δυστύχημα – Νταλίκα συγκρούστηκε μετωπικά με τζιπ

Πάτρα: Άνδρας χτύπησε σύζυγο, ανήλικα παιδιά και μητέρα – Επιτέθηκε και σε αστυνομικό

Σεισμική δόνηση αισθητή στην Πάτρα

«Απασφάλισε» η μητέρα της Μουρτζούκου: «Μέχρι να συλληφθεί η κόρη μου είχε σχέσεις με την Πόπη, διασκέδαζαν μαζί – Δέχομαι απειλές»

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο του δικηγόρου Αντώνη Παπαντωνόπουλου